SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Obiectivul lui Cristi Balaj la CFR: ,,El răspunde de tot în club”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 14:09,
Cristi Balaj, preşedinte ANAD
Cristi Balaj, preşedinte ANAD

Cristi Balaj, fost arbitru şi preşedinte la ANAD, a acceptat propunerea celor de la CFR de a deveni noul preşedinte al echipei, după plecarea lui Marian Copilu.

Stefan Gadola, acţionarul minoritar de la echipa din Gruia, a vorbit despre numirea lui Cristi Balaj în funcţia de preşedinte al clubului ardelean.

Acesta spune despre Balaj că aşteaptă să se apuce de lucru la CFR, iar obiectivul cu el la cârmă este acelaşi din ultimele patru sezoane, titlul.

,,Cristi Balaj este un om deosebit, mă bucur că acceptat. Așteptăm să se apuce de lucru. Din discuțiile pe care le-am avut, ne gândim mai departe să devenim campioni. Neapărat trebuie să câștigăm campionatul din nou.

Președintele de club este ca un manager, el răspunde de tot în club, inclusiv imagine, transferuri, organizarea condițiilor, tot ce trebuie. Are toate atribuțiile, toate responsabilitățile pentru funcționarea clubului. Cristi Balaj este o persoană deosebită, care sunt convins că va reuși să facă liniște în club, armonie, politețe, tot ce trebuie.”, a declarat Ştefan Gadola, pentru Pro X.

Citeşte şi ULTIMA ORĂ | CFR CLUJ I-A GĂSIT ÎNLOCUITOR LUI MARIAN COPILU: „CONFIRM ÎNȚELEGEREA!”

cristi balajanadcfr clujrealitatealiga 1Ștefan Gadola