SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

ULTIMA ORĂ | CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Marian Copilu: „Confirm înțelegerea!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 14 septembrie 2021, ora 21:14,
CFR CLUJ
CFR CLUJ

Campioana României s-a înțeles cu fostul mare arbitru român, Cristi Balaj, pentru ocuparea funcției de președinte al clubului!

Anunțul a fost făcut în urmă cu doar câteva momente de actualul șef al Agenției Naționale Anti-Doping. Balaj a confirmat acordul cu oficialii CFR-ului și a dezvăluit principalele motive pentru care a decis să accepte propunerea lui Neluțu Varga.

„Confirm înțelegerea cu CFR Cluj, aceasta urmează să fie parafată în perioada următoare. În urma discuțiilor cu acționarii, am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat, în mod special de cel al înființării unei academii de juniori care va aduce un plus valoare nu doar pentru viitorul clubului, cât și pentru echipa națională.

Discuțiile abordate au vizat atribuțiile funcției de președinte, iar singurul subiect legat de arbitraj a fost nevoia implementării sistemului VAR în România pentru a elimina greșelile majore.

Atenția mea se îndreaptă acum și către decizia WADA de a declara Agenția Națională Anti-Doping ca fiind neconformă până la adoptarea noii legi anti-doping.

Am decis ca preluarea funcției de președinte al CFR Cluj să fie făcută imediat după ce proiectul de lege în derulare intră pe făgaș normal în parlament și este asigurată procedura de urgență propusă în urma ședinței de Guvern.”, s-a arătat în postarea lui Cristi Balaj.

Citește și VIDEO | CFR ATACĂ LIGA 1 ȘI CONFERENCE LEAGUE ÎN HAINE NOI! CUM ARATĂ NOILE ECHIPAMENTE ALE ARDELENILOR

liga 1cristi balajcfr clujrealitatea