Octavian Popescu, luat la rost după penalty-ul obţinut cu UTA: ,,Cade anchilozat!” Arbitrul partidei n-a scăpat nici el

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 07 decembrie 2021, ora 14:11,
Octavian Popescu
Octavian Popescu

FCSB s-a impus în ultimul meci de campionat, cu UTA Arad, scor 2-1, după ce a beneficiat de două lovituri de la 11 metri controversate.

Ion Crăciunescu, fost ecuson FIFA, este de părere că arbitrii din România nu au competenţa necesară pentru a arbitra unele jocuri de fotbal. Fostul central susţine că cei care nu sunt capabili să arbitreze un meci de fotbal, mai bine s-ar retrage sau să fie daţi afară.

Octavian Popescu, mijlocaşul FCSB-ului, nu a scăpat nici el după penalty-ul obţinut cu UTA Arad. Ion Crăciunescu spune că fotbalistul a picat pe teren de parcă cineva l-ar fi împuşcat.

Citeşte şi EXCLUSIV | GREŞELILE DE ARBITRAJ, GATA SĂ DISPARĂ DIN LIGA 1: ,,ÎN PLAY-OFF VOM AVEA VAR”

,,Niște greșeli impardonabile și inadminisibile. Nu se poate întâmpla ceva în fața ta clar și tu să nu iei măsurile care trebuie. Dacă ești emotiv sau există alte explicații, trebuie să te retragi sau să fii dat afară. Marian Barbu trebuia să vadă… Orice arbitru trebuie să vadă tot timpul ce se întâmplă cu mingea. Acolo nu a fost o zonă aglomerată, n-a fost o perdea de jucători. 

Octavian Popescu cade anchilozat, parcă l-a împușcat cineva, cade ca un bloc.”, a declarat Ion Crăciunescu, pentru Pro X.

Citeşte şi REACŢIA LUI MIHAI STOICA DUPĂ ACUZAŢIILE DE LA MECIUL CU UTA: ,,DE CÂND SUNT ÎN FOTBAL N-AM VĂZUT AŞA CEVA”

utafcsbrealitateapenaltyMarian Barbuion craciunesculiga 1octavian popescu