Oficial al Stelei, de partea FCSB în Conference League: „La ce jucători sunt acolo şi ce salarii oferă, are prima şansă”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 15:59,
FCSB
FCSB

FCSB va debuta joi în cupele europene, acolo unde va întâlni formația din Kazahstan, Shakhter Karagandy, în turul doi preliminar din Conference League. 

Manșa tur se va disputa pe Arena Națională, de la ora 21:30, iar returul va fi o săptămână mai târziu, în Kazahstan.

Cu ocazia debutului vicecampioanei României în cupele europene, și rivalii de la CSA Steaua au ținut să transmită un mesaj echipei patronate de Gigi Becali. Iulian Miu, oficial al formației din Liga a 2-a, a afirmat că FCSB nu ar trebui să-și facă probleme în această dublă manșă, datorită calității lotului și a jucătorilor cu o valoare peste medie.

Totuși, acesta a ținut să dea și un avertisment echipei antrenate de Dinu Todoran. Elevii săi trebuie să fie concentrați la capacitate maximă pe teren pentru a nu avea parte de emoțiile pe care le-a avut CFR Cluj cu cei de la Lincoln Red Imps, campioana din Gibraltar.

”FCSB-ul va trece, la ce jucători sunt acolo şi ce salarii oferă, are prima şansă. Trebuie aduşi jucătorii la genul acesta de meciuri cu picioarele pe pământ, pentru a se putea concentra să nu apară surprize, cum au apărut aseară la CFR, mai ales în prima repriză.

Lincoln-CFR Cluj 1-2. Sursă foto: Pro Sport

Nu cred că îşi fac probleme cei de la FCSB că le lipsesc 2-3 jucători. Trebuie să gaseşti soluţii rapide, chiar dacă eşti condus cu 0-1, te mobilizezi şi după le dai patru sau cinci goluri”, a declarat Iulian Miu, pentru Look Sport.

CITEȘTE ȘI –>> TRANSFERUL LUI DUMITER, ANALIZAT: „’LAS’, CĂ EU O SĂ REUȘESC LA FCSB. NU O SĂ MI SE ÎNTÂMPLE CA ALTORA’”

realitateafcsbiulian miuconference leaguecsa steaua