Transferul lui Dumiter, analizat: „’Las’, că eu o să reușesc la FCSB. Nu o să mi se întâmple ca altora’”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 11:52,
Ondrasek, în tricoul vicecampioanei României
Ondrasek, în tricoul vicecampioanei României

Deși se părea că Andrei Dumiter nu va ajunge la FCSB, transferul atacantului de 22 de ani se va realiza în cele din urmă.

Acesta va veni pentru a fi prima variantă a lui Dinu Todoran în centrul atacului, după ce Zdenek Ondrasek nu a confirmat până acum. Mutarea jucătorului de la Sepsi la vicecampioană a fost analizată de Ionel Dănciulescu și Bogdan Mara. Primul a spus că Dumiter a ales-o pe gruparea finanțată de Gigi Becali, chiar dacă are cunoștință de implicarea excesivă a patronului în lotul echipei.

Sursa foto: Profimedia Images

”Așa cum toți antrenorii care vin la FCSB știu ceea ce se întâmplă acolo și cum se derulează lucrurile, probabil că și jucătorii gândesc la fel.

‘Las’, că poate eu o să reușesc la FCSB. Nu o să mi se întâmple ca jucătorului de dinainte’. Așa cred”, a declarat fostul mare atacant, pentru Digi Sport.

Dănciulescu a fost completat de Bogdan Mara, care a explicat faptul că rațunea lui Andrei Dumiter de a alege FCSB a fost aceea că vicecampioana României este o formație de top, de unde poate fii vândut pe o sumă mare.

ionel-dănciulescu-dinamo

”FCSB este un nume important, care vinde bine pe mai departe. Este un club la care mulți jucători vor să vină. Club cu o carte de vizită importantă. Poți juca un sezon foarte bine, după care să fii vândut”, a afirmat și fostul oficial al Astrei, pentru sursa menționată.

CITEȘTE ȘI –>> ULTIMA ORĂ | UN NOU TRANSFER PENTRU FCSB! GIGI BECALI ANUNȚĂ: „E ADEVĂRAT, NE-AM ÎNȚELES!”

gigi becalirealitatealiga 1bogdan marafcsbandrei dumiterdănciulescu