SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

OFICIAL | Dinamo a mai reușit un transfer! Fotbalistul care vine să aducă echilibrul în jocul „câinilor”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 13:19,
Espinosa
Espinosa

Alb-roșii continuă să se întărească în plin sezon, astfel că Mircea Rednic încearcă să găsească cea mai bună formulă pentru a redresa situația de la echipă!

Dinamo l-a prezentat oficial în urmă cu doar câteva momente pe mijlocașul defensiv, Michel Espinosa. Michel Fotbalistul vine din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de la 1 iulie de Botev Plovdiv, formație din prima ligă din Bulgaria. Mijlocașul de 28 de ani a mai jucat de-a lungul carierei pentru Trelissac FC, Clermont Foot, Stade Lavallois și AS Lyon Duchere în ligile inferioare din Franța. Plus o experiență în Croația, la NK Istra.

„OFICIAL. Michel Espinosa la Dinamo București

Mijlocașul Michel Espinosa a semnat astăzi un contract cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Născut pe 15 septembrie 1993 în Camerun, la Yaoundé, Michel Espinosa are cetățenie franceză și a evoluat ultima oară pentru bulgarii de la Botev Plovdiv, 25 de meciuri și 3 goluri în sezonul precedent. Format la Acdemia clubului francez Toulouse, Michel Espinosa a mai jucat în carieră pentru Trelissac, Clermont, Laval, Istra, Lyon-Duchère și Botev Plovdiv.”, se arată în anunțul dinamoviștilor.

Citește și UN NUME GREU REVINE ÎN ȘTEFAN CEL MARE! MIRCEA REDNIC ANUNȚĂ: „AM DISCUTAT CU EL ȘI A ACCEPTAT”

 

iuliu mureșanrealitateadinamotransferuri dinamoliga 1michel espinosa