OFICIAL | Dinamo i-a prelungit contractul până în 2027 unui titular din derby-ul cu FCSB!

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 20:28,
Dinamo, sursa foto: Facebook
Dinamo, sursa foto: Facebook

Alb-roșii își asigură viitorul, astfel că oficialii clubului au decis să îi ofere un nou angajament unui titular din acest sezon!

Puștiul Ionuț Amzar (18 ani) se numără printre preferații lui Iuliu Mureșan, iar directorul executiv al lui Dinamo pare că a avut un cuvânt greu de spus în privința viitorului tânărului fotbalist. Concret, „câinii” au anunțat în urmă cu doar câteva momente că i-au prelungit contractul lui Amzar până în vara anului 2027.

„Fundașul stânga Costin Ionuț Amzar a semnat prelungirea raporturilor contractuale cu Dinamo București până în vara anului 2027, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

Titular la Dinamo în ultimele patru meciuri de campionat, Costin Ionuț Amzar a împlinit 18 ani în urmă cu două luni, pe 11 iulie, fiind convocat la reprezentativa sub 19 ani a României pentru meciurile amicale cu Bosnia, disputate săptămâna trecută, în deplasare.

În primul joc, „tricolorii” antrenați de Adrian Văsîi s-au impus cu 5-1 împotriva Bosniei, iar al doilea test de verificare s-a încheiat cu victoria gazdelor, 1-0.

Transferat la Academia Dinamo de la Regal Sport București în 2017, Costin Ionuț Amzar a evoluat anul trecut pentru Dinamo 2 București în Liga 3, iar în acest sezon competițional a adunat 309 minute în patru meciuri pentru prima echipă, toate în Liga 1, cu CS Mioveni, Farul Constanța, FC Argeș și FCSB”, a anunțat Dinamo.

Citește și ADVERSARII DIN LIGA 1 AI DINAMOVIȘTILOR, ÎNGRIJORAȚI ÎNAINTEA JOCULUI DIRECT: „MĂ TEM CĂ SE VOR REMONTA!”

amzardinamorealitatealiga 1anunt