OFICIAL | Dorin Rotariu a fost prezentat la noua sa echipă! Încă un transfer nereușit pentru Gigi Becali

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 17 iunie 2021, ora 10:00,
rotariu
rotariu

Dorit de FCSB, internaționalul român în vârstă de 25 de ani a semnat cu Ludogorets Razgrad, campioana din ultimele sezoane ale Bulgariei!

Liber de angajament după despărțirea de kazahii de la Astana, Dorin Rotariu și-a găsit repede echipă. Dorit de Gigi Becali la FCSB, Rotariu a preferat să continue în străinătate, astfel că a semnat cu Ludogorets, acolo unde va fi coleg în linia ofensivă cu Claudiu Keșeru, dar și cu Cosmin Moți, noul director tehnic al clubului. Bulgarii au făcut anunțul oficial în urmă cu puțin timp.

 

„Mijlocașul român Dorin Rotariu este al patrulea transfer din această vară pentru Ludogorets. Campiona Bulgariei din ultimele zece sezoane a finalizat miercuri transferul internaționalului din țara vecină, iar ulterior acesra a trecut cu succes și analizele medicale. Rotariu se va alătura joi Taberei Vulturului, pentru a fi prezentat oficial de directorul tehnic Cosmin Moți.

 

Ultima dată, Rotariu a jucat pentru Astana. Are 25 de ani și a debutat la Politehnica Timişoara. În cariera sa a jucat pentru Dynamo București din 2013 până în 2017, când a fost cumpărat de clubul belgian FC Brugge. Au urmat apoi împrumuturile la Muskron și AZ Alkmaar, înainte ca în 2019 să fie atras de campioana Kazahstan-ului. Rotariu are 10 meciuri și un gol pentru naționala României, iar la Ludogorets va juca cu numărul 29.” , s-a arătat în postarea celor de la Ludogorets.

1.300.000 de euro este cota de piață a lui Dorin Rotariu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Poli Timișoara, Dinamo, Club Brugge, Mouscron, AZ Alkmaar și Astana sunt cluburile pentru care a evoluat atacantul român de-a lungul carierei sale.

Citește și EXCLUSIV | FOTBALISTUL CARE ÎI SPUNE PAS LUI GIGI BECALI: ,,ROMÂNIA NU E O SOLUŢIE PENTRU EL”

dorin rotariuludogoretsrealitateatransfer