Oficialii Stelei reacționează după ce Gigi Becali a declarat că va depune cerere să joace în Ghencea!

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 21:32,
Stadion Ghencea, sursa foto- AS 47/Facebook
Stadion Ghencea, sursa foto- AS 47/Facebook

La scurt timp după ce patronul celor de la FCSB a dezvăluit că va face o cerere pentru a juca pe noul stadion din Ghencea, „militarii” au oferit o primă reacție!

Gigi Becali nu renunță la gândul de a juca pe noul stadion din Ghencea, asta deși cei de la CSA au respins vehement această posibilitate. Aseară, finanțatorul FCSB-ului a dezvăluit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă ca va depune cerere pentru ca echipa sa să joace meciurile de acasă pe noua arenă, însă a pus o condiție pentru a se întoarce în „templul fotbalului românesc”.

Acum, Iulian Miu, unul dintre oficialii Stelei, a vorbit despre posibilitatea ca vicecampioana României să evolueze pe Ghencea. Miu este de părere că este aproape imposibil ca acest lucru să se întâmple, mai ales după discuțiile din cursul ultimilor ani.

sursa foto: Profi Media Images

”E greu să intri într-o discuţie cu cei de la FCSB, având în vedere ceea ce s-a întâmplat în trecut. Este şi acel prejudiciu care… este un proces care nu s-a terminat pentru acel prejudiciu. Şi atunci este destul de greu”, a spus Miu, potrivit Look Sport..

Gigi Becali: „Dacă ei nu sunt de acord, nu joc!”

Facem cerere și pentru Ghencea. Dar vom juca doar cu acordul (n.r – Peluzei Sud). Nu mai vreau să mă cert cu nimeni. Nu-mi mai place să mă cert. De ce să mă cert eu cu ăia de la Peluza Sud? Ce, să înjure? Îmi văd de treaba mea. Dacă ei nu sunt de acord, nu joc.”a declarat Gigi Becali, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și GHEORGHE MUSTAȚĂ ÎȘI CONTINUĂ RĂZBOIUL CU CEI DE LA CSA: „NOI TOT O SĂ JUCĂM PE GHENCEA!”

declaratiicsa steauafcsbrealitateaghenceagigi becaliiulian miu