Oficialul din Superligă a lămurit situația lui Ianis Stoica: ”Ni-l dorim!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat vineri, 02 februarie 2024, ora 14:52,
Daniel Coman
Daniel Coman

 

Dani Coman, oficialul de la Sibiu, a oferit mai multe declarații.

El a vorbit despre Ianis Stoica, jucător care aparține de FCSB.

Fostul portar susține că Ianis Stoica este dorit la Sibiu.

”E un jucător pe care ni-l dorim și ni l-am dorit tot timpul, dar deocamdată nu știm care e situația lui contractuală. Atât cu FCSB-ul, cât și cu Universitatea Cluj. E un jucător care ne-a interesat tot timpul. Chiar și înainte să meargă la Universitatea Cluj am purtat discuții cu cei din conducerea FCSB-ului. A mers la Universitatea Cluj, a jucat foarte bine din punctul meu de vedere.

”Noi nu suntem ranchiunoși, ni-l dorim în continuare. Dar vedem astăzi, mâine ce se întâmplă. Ne ajută foarte mult și la regula U21, iar eu îl consider pe Ianis în momentul de față un jucător matur, cu personalitate, care a înscris foarte multe goluri. Are și assist-uri, e un jucător important.

În momentul de față îl avem pe Jipa, Dragoș Iancu și-a revenit și el, se antrenează alături de echipă. Îl avem pe Bucuroiu, un jucător de mare viitor, în care eu cred foarte mult.

Îl avem pe Kevin Ciubotaru, fundașul stânga pe care l-a folosit Măldă și mijlocaș stânga, un jucător în care credem iarăși foarte mult și va fi un fotbalist bun al campionatului.Dar repet, maturitatea pe care a arătat-o Ianis în ultima perioadă ne face să credem că ne-ar ajuta foarte mult”, a spus Dani Coman, la Fanatik.

dani comanIanis Stoica