Omul din umbră care finanţează FCSB! „Este total diferit de Becali”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat joi, 04 februarie 2021, ora 12:31,
gigi becali

FCSB a reuşit să se reinventeze mizând şi pe tineri crescuţi în propria academie. În Liga 1, doar Viitorul are un lot cu medie de vârstă mai scăzută decât liderul. Proiectul roş-albaştrilor nu este susţinut financiar numai de Gigi Becali.

Cornel Dinu a dezvăluit secretul din spatele proiectului de succes al roş-albaştrilor. Omul responsabil de fabrica de talente a FCSB a fost crescut de Dinu în Ştefan cel Mare.

„Lumea e atrasă de fotbalul frumos, iar Steaua (n.r. – FCSB) joacă un fotbal frumos. E de apreciat această strategie. Nu în ultimul rând, trebuie să ţineţi cont de această academie pe care Steaua (n.r. – FCSB) o are în Berceni. Sunt crescuţi de un băiat crescut de mine la Dinamo, l-am trimis şi la Coverciano, Bebe Alexe, care stă de la 8 dimineaţa până la 10 seara acolo, alături de Valeriu Argăseală”, a declarat Cornel Dinu la Telekom TV.

Din punct de vedere al finanţării, proiectul este susţinut de Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali. Omul de afaceri este cel care ar fi pus la bătaie o avere pentru construirea bazei sportive de la Berceni.

„Totul, cu ajutorul deosebit al unui tip care pare diferit total de unchiul lui, e vorba despre Vasile Geambazi, care el finanţează şi care mi s-a părut un băiat de mare bun simţ, de mare probitate comportamentală. Ca să vedeţi puterea inventivă şi că promit aceşti jucători… Când vor ajunge să fie stăpâni când dau drumul la minge, când au spaţiu, de acolo apare clasa. Eu cred în aceşti jucători şi fotbalul are aceşti jucători în lume, dar, la noi, sunt din ce în ce mai puţini” – a explicat Dinu.

33 de milioane de euro ar fi costat achiziţionarea bazei de la Berceni, acolo unde FCSB a mai investit încă două milioane de euro.

Vasile Geambazi este acţionar la FCSB de 15 ani, iar în 2018 devenea patron în acte al clubului.

liga 1academiefcsbvasile geambazigigi becalibaza berceni
Scotland v Czech Republic, UEFA European Championship 2020, Group D football match, Hampden Park, Glasgow, Scotland, UK – 14 June 2021

EURO 2020 | Scoția, învinsă de Cehia! Gol de cartea recordurilor

craiova fericire

CSU Craiova, gata să transfere un fost campion al României! Pe cine a pus ochii patronul Mihai Rotaru