Oțelul Galați are un nou atacant: „Înscria în poarta FCSB-ului!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 14 iunie 2024, ora 09:12,
Oțelul Galați
Oțelul Galați

Oțelul Galați are un nou vârf. Fosta campioană a României a adus un atacant care a marcat împotriva FCSB-ului în cupele europene.

Mai exact, Dorinel Munteanu se va baza de acum pe serviciile lui Vasilije Djuric. Iată detaliile oferite de club despre jucătorul sârb.

Oțelul Galați are un nou atacant

„Vasilije Djuric, 1.78 metri, 25 de ani, joacă pe postul de mijlocaș central cu rol ofensiv, însă poate activa și ca mijlocaș de bandă stângă. 

El și-a încheiat zilele trecute contractul cu FK Radnicki 1923 Kragujevac din prima ligă a Serbiei și a semnat până pe 30 iunie 2025 cu SC Oțelul Galați, cu posibilitatea prelungirii înțelegerii pe încă un sezon.

Vasilije se află în cantonamentul de la Vatra Dornei al oțelarilor pentru pregătirea stagiunii 2024-2025.

Noul nostru mijlocaș are și 2 meciuri în preliminariile Europa League, sezonul 2020-2021, atunci când fosta sa echipă TSC Backa Topola întâlnea pe FCSB într-un meci de pomină decis la loviturile de departajare.

Formația bucureșteană termina la egalitate pe terenul sârbilor, scor 6-6, iar la penaltiuri se impunea cu scorul de 5-4, fiind stabilit un nou record al cupelor europene.

Djuric, introdus în extra-time, înscria în poarta FCSB-ului din postura celui de-al cincilea executant.”, au comunicat cei de la Oțelul Galați, pe pagina oficială a clubului.

otelul galati