Ouzounidis, nemulțumit după victoria echipei sale: „Nu am jucat așa cum îmi doream!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 18 iulie 2021, ora 00:00,
Ouzounidis
Ouzounidis

Antrenorul celor de la CSU Craiova a oferit prima reacție după victoria echipei sale, scor 1-0, în prima rundă din Liga 1!

Oltenii au obținut a doilea succes al sezonului, după victoria din Supercupa României, în fața celor de la CFR Cluj. Acum, pentru elevii lui Ouzounidis urmează două dueluri foarte tari, în preliminariile Conference League, contra celor de la Laci și în runda următoare, pe terenul celor de la FCSB.

La finalul partidei, tehnicianul elen a făcut o scurtă analiză a confruntării cu FC Argeș și s-a arătat nemulțumit de prestația elevilor săi. Ouzounidis a vorbit mai apoi și despre cum vrea să arate jocul echipei sale și a dezvăluit că mai are nevoie de unul sau doi fotbaliști pentru a aduce un plus de valoare „juveților”.

Marinos Ouzounidis

După această prestație, rămân doar cu trei puncte. Am jucat fără răbdare, am încercat să ajungem la poartă din două-trei pase, nu a fost jocul pe care l-am dorit. Trebuie să schimbăm flancurile. Poate a fost mare presiune pe jucătorii, pentru că avem calitate în echipă.

Avem unele probleme cu jucătorii, cu ritmul de joc, unii vor să joace, dar nu au ritmul necesar, mai avem nevoie de timp.

De la acea fază (n.r. ocazia ratată Lupeta în secunda 10) am simțit că e ceva în neregulă. Nu am jucat așa cum îmi doream. Trebuie să plimbăm mai mult mingea, să avem mai multă răbdare, să folosim toată lățimea terenului. Mai avem nevoie de unul-doi jucători pentru a îmbunătăți echipa, dar nu ține de mine a declarat Marinos Ouzounidis, la finalul jocului.

Citește și VIDEO | CSU CRAIOVA, VICTORIE ÎN FAȚA LUI FC ARGEȘ! ANDREI IVAN ADUCE PRIMELE PUNCTE ÎN BĂNIE

csu craiovaMarinos Ouzounidisdeclaratiirealitatealiga 1