Ovidiu Burcă, echilibrat după meciul cu FC Argeș: ”Mai avem un pas! Știu ce vorbesc, este cel mai greu moment de gestionat!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat luni, 29 mai 2023, ora 23:17,
Ovidiu Burcă
Ovidiu Burcă

Dinamo a obţinut o victorie fără drept de apel cu FC Argeş, scor 6-1, luni, în barajul pentru menţinere/promovare în Superliga.

La finalul meciului, Ovidiu Burcă a oferit mai multe declarații.

El susține că echipa lui trebuie să rămână cu picioarele pe pământ și susține că succesul este un moment greu de gestionat.

”A fost ziua aia în care totul merge bine. A fost o seară frumoasă, bună. Dar a trecut doar prima parte. Trebuie să rămânem ponderați. Pentru dumneavoastră, lucrurile par simple.

Succesul e cel mai greu de gestionat. De asta fac un apel către băieți să rămânem echilibrați, cu picioarele pe pământ. Le-am spus asta în vestiar. A fost o seară frumoasă!

Mă bucură cel mai mult că oamenii au venit alături de noi, la final toată lumea a plecat fericită acasă. Încă o dată, mai avem un retur la Pitești. Au și ei orgoliu, au CV-uri importante. Multe echipe din Liga 1 i-ar dori. Va trebui să fim atenți.

Suntem aproape de prima ligă. Mai avem un pas! Știu ce vorbesc, este cel mai greu moment de gestionat. Cred că împreună cu băieții, ei știu cât au suferit să ajungem aici”, a spus Ovidiu Burcă.

dinamoovidiu burcafc argeș