Ovidiu Burcă, precaut înaintea duelului cu Farul Constanța: „Întâlnim campioana României, o echipă care are cel mai bun antrenor din ultimii ani din România!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 21 septembrie 2023, ora 15:17,
Ovidiu Burcă
Ovidiu Burcă

Dinamo joacă împotriva Farului Constanța vineri seară. „Câinii” dau astfel piept cu campioana României din sezonul trecut.

Tehnicianul Ovidiu Burcă este conștient de adversarul pe care îl are în față. Iată ce a declarat la conferința de presă premergătoare partidei de pe „Arcul de Triumf”.

„Întâlnim campioana României, o echipă care are cel mai bun antrenor din ultimii ani din România!”

„Ne așteaptă un meci dificil. Întâlnim campioana României, o echipă care are cel mai bun antrenor din ultimii ani din România. E o echipă care se află intr-o criză de puncte, e un start puțin anevoios pentru ei, dar au mers pe două fronturi. 

Nu este ușor să joci și în cupele europene și să faci rezultate și în campionat. Noi, pe de altă parte, suntem mai bine. Cred că am pierdut nemeritat meciul cu Craiova. (n.r. 0-1 cu FCU Craiova)

Trebuie să fii atent la calitatea jocului pe care îl prestezi, indiferent de rezultat. Cred că jocul cu Craiova ne-a arătat un plus. Sperăm să jucăm bine în continuare. Poți pierde o dată, dar nu la infinit. 

Farul este campioana en titre, nu s-au schimbat foarte mulți jucători acolo. Domnul Hagi este același, au aceeași filozofie de joc, e același grup de jucători care a câștigat anul trecut campionatul. 

Prin prisma faptului că au pierdut ultimele două meciuri (n.r. – 0-4 cu FCU Craiova și 0-1 cu FCSB) există o presiune mai mare pe ei”, a precizat Ovidiu Burcă, în cadrul unei conferințe de presă.

ovidiu burcadinamo