VIDEO | Pancone, probleme? Astra a făcut scor cu Poli Iași

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 24 octombrie 2020, ora 21:56,
pancu
pancu

A fost derbiul celor mai slabe apărari din Liga 1, iar Iașiul și-a adjudecat cu brio locul de cea mai proastă defensivă după ce Astra le-a dat moldovenilor patru goluri fără să primească vreunul.

Astra Giurgiu a obținut prima victorie din acest sezon, după ce a spulberat-o la propriu pe Poli Iași, scor 4-0, iar Daniel Pancu își poate pierde postul la echipa de sub Copou.

Singurul moment de notat al primei reprize a fost în minutul 30, atunci când Francisc Cristea a văzut cartonașul roșu pentru o intrare dură asupra lui Valentin Gheorghe. În rest, jocul a fost tern, fără ocazii importante.

În partea secundă, Astra s-a dezlănțuit, cu toate că arbitrul Colțescu a echilibrat numeric cele două echipe, Vali Gheorghe fiind eliminat. Valerică Găman a marcat primul, cu capul după o centrare lui corner a lui Budescu.

Apoi același Budescu a transformat un penalty.

Golul trei a venit din partea elvețianului Wuthrich, care a finalizat elegant din interiorul careului, în timp ce reușita care a închis tabela a venit tot din penalty, Radunovic fiind autorul golului.

Astra obține astfel prima sa victorie în acest sezon de Liga 1, însă rămâne pe ultimul loc, cu 4 puncte.

Citește și CFR transferă din Finlanda: Ia doi fotbaliști de la KUPS remarcați de Dan Petrescu

realitatealiga 1poli iasiAstra