Pancu, mulțumit după calificarea în fața CFR-ului: „Trebuia să vină și răsplata!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 30 noiembrie 2020, ora 00:04,
pancu 2

Poli Iași a izbutit să elimine campioana CFR Cluj din 16-imile Cupei României, după succesul contra ardenilor cu scorul de 1-0!

Antrenorul ieșenilor, Daniel Pancu, a vorbit despre meciul contra campioanei României și este de părere că această victorie este una meritată și consideră că formația pe care o pregătește nu ar trebui să ocupe actuala poziție din Liga 1. Pancu le-a urat succes clujenilor pentru meciul de joi, din Europa League, contra bulgarilor de la ȚSKA Sofia.

E o victorie meritată, chiar dacă echipa suferă deoarece suntem neplătiți de când am venit la Iași, dar după modul cum se antrenează jucătorii trebuia să vină și răsplata. Chiar dacă pare o victorie lipsită așa de importanță, e un meci care ne dă încredere, un moral bun, pentru că punctele și poziția lui Poli Iași nu reflectă realitatea, deoarece trebuia să fim în prima jumătate a clasamentului, fără niciun fel de discuție.

Jocul a fost gândit să controlăm mijlocul terenului, dar trecând minutele mi-am dat seama că nu avem nicio superioritate practic, deoarece ei joacă cu mingii lungi, iar după aceea am considerat că e nevoie de doi atacanți pentru a pune presiune pe fundașii lor centrali. 

Duminică îi vom întâlni din nou pe cei de la CFR Cluj, îi vom prinde din nou obosiți și sperăm să obținem un rezultat cât mai bun, iar ei să câștige cu ȚSKA Sofia și să joace meciul decisiv în Elveția.”, a declarat Pancu, la finalul meciului din Cupa României.

Citește și Echipa din Liga 1 care și-a demis antrenorul după meciul din Cupa României!

declaratiipoli iasicupa romanieirealitateapancumeci CFR
anglia croatia

EURO 2020 | ”It’s Coming Home”! Anglia, debut fericit în fața vicecampioanei mondiale

ambulanta ekeng

Un fost fotbalist de la Dinamo, speriat de drama lui Eriksen: „Mi-am amintit de Ekeng, am fost lângă el!”