Panică la Astra! După Ioan Niculae și Dani Coman, Bogdan Mara a fost depistat pozitiv cu COVID-19!

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 17 noiembrie 2020, ora 12:53,
mara

Continuă problemele pentru fosta campioană a României, care este în acest moment „lanterna roșie” a Ligii 1!

După ce au amânat meciul cu Dinamo din etapa a 9-a din cauza mai multor teste pozitive depistate în cadrul echipei, acum Astra Giurgiu are din nou probleme cu acest virus!

Noul directorul sportiv al echipei, Bogdan Mara, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și se află în aceste momente în izolare. Această infectare a sa vine după ce nu mai puțin de 16 jucători ai echipei au fost izolare, iar președintele Dani Coman, respectiv patronul Ioan Niculae fost infectați și ei în trecut.

„Este adevărat! Sunt în izolare deja. Sper să îmi revin repede! Deci tot managementul Astrei pozitiv. A terminat Dani Coman, a luat patronul, nevasta și acum și eu. Am vorbit între noi să luăm anticorpi!”, a declarat Mara pentru Pro Sport.

Președintele Astrei Giurgiu, Dani Coman, a povestit și el cum a trăit perioada în care a fost infectat cu acest virus și a ținut să transmită un mesaj tuturor.

 

„Am avut vreo 4 zile mai grele, cu dureri de cap, febră musculară, dureri în gât, dureri în piept. Nu m-am expus sub nicio formă, am luat-o de la un bun prieten al meu, Bogdan. Mesajul este să ne protejăm cât mai bine. Nu este doar o gripă, așa cum o știm cu toții.

Crede-mă, am avut câteva zile grele, în care efectiv mă gândeam dacă o să-mi revin în 14 zile, așa cum spun medicii. Să încercăm să evităm plimbările, restaurantele, mall-urile, să purtăm mască chiar și în lift sau în scara blocului. Eu m-am tratat acasă, am un prieten bun care este medic la Spitalul Militar, el a avut grijă de mine!, a declarat Dani Coman pentru Digi Sport.

Astra Giurgiu se află în acest moment pe ultimul loc în Liga 1, cu doar 5 puncte acumulate în cele 10 etape disputate în actualul sezon. Giurgiuvenii au doar o victorie în acest campionat, 4-0 contra celor de la Poli Iași.

Citește și Veste proastă pentru Dinamo! Unul dintre jucătorii importanți ai echipei vrea să plece din cauza problemelor de la club

Covid-19Astrarealitatealiga 1mara
Petrolul ayi

Petrolul Ploiești continuă întăririle pentru sezonul următor al Ligii a 2-a

euro

EURO 2020 | VIDEO | Caracatița Paul e legendă! Cine este noul clarvăzător de la EURO