Panică la CFR Cluj! Trei jucători au fost depistați pozitiv cu COVID-19, înaintea meciurilor cu UTA Arad și AS Roma

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 22 noiembrie 2020, ora 17:18,
dan petrescu mainile in sold
dan petrescu mainile in sold

O nouă veste proastă pentru Dan Petrescu înaintea meciurilor cu UTA Arad, din această seară, dar și cel cu AS Roma, programat joi seară în Europa League!

După ce antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, s-a arătat în mai multe rânduri nemulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție în acest sezon, „Bursucul” a mai primit o nouă veste proastă.

După revenirile lui Andrei Burcă și Alexandru Chipciu, ambii vindecați de COVID-19, acum a venit rândul lui Ciprian Deac, Ovidiu Hoban și fundașului central nou venit, Ben Youssef, să fie depistați pozitiv cu coronavirus, astfel că vor rata în mod sigur meciul de astăzi, cu UTA Arad.

Ciprian Deac și Ovidiu Hoban vor repeta însă testele marți în vederea meciului din Europa League, contra celor de la AS Roma, în timp ce fundașul central, Ben Youssef, nu va fi nevoit să facă testul impus de UEFA, deoarece nu a putut fi trecut pe lista campioanei României pentru meciurile din cupele europene, din cauză că a fost transferat prea târziu la echipă.

Citește și EXCLUSIV | Un fost coleg de națională al lui Mutu salută performanța “Briliantului”: “E un rezultat foarte bun”

Dan Petrescu a declarat la conferința de presă dinaintea meciului cu UTA Arad, că se teme ca vreun jucător să se accidenteze sau să fie confirmat cu COVID-19, deoarece CFR Cluj are la dispoziție în acest moment doar 14 jucători de câmp apți pentru partida cu Roma.

„Eu mă rog să am jucători la meciul cu Roma, în tur nu am avut. Mă rog să avem, am doar 14 jucători de câmp pe lista UEFA, în tur au fost 15. Nici nu vreau să mă gândesc la vreo accidentare sau vreun test COVID de marți, atunci nu cred că ne vom prezenta, nu vom avea jucători destui ca să ne prezentăm!, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

CFR Cluj va juca în această seară de la ora 20:00, în Gruia, meciul din campionat contra celor de la UTA Arad, urmând ca joi seară, 26 noiembrie, să primească vizita italienilor de la AS Roma, care în tur i-au distrus pe ardeleni, scor 0-5.

Citește și Sorin Cârțu, despre COVID-19: “E virus făcut de om, că s-a suit lilacul pe șobolan, i-a tras-o și moare planeta”

 

realitatealiga 1cfr clujCovid-19dan petrescu