Panică la o echipă de Liga 1, înainte de meciul de astăzi! Noi cazuri de COVID-19 au fost depistate

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 18 octombrie 2020, ora 09:33,
uta

Situația se înrăutățește pe zi ce trece la o echipă de tradiție din Liga 1, după ce în urma ultimelor teste au fost depistați pozitiv cu coronavirus alți 3 fotbaliști!

Situație delicată pentru nou-promovata UTA Arad, înaintea meciului de astăzi cu Hermannstadt Sibiu! În urma testelor efectate ieri de formația lui Laszlo Balint, rezultatele au arătat alte 3 cazuri de infectare cu COVID-19 în rândul echipei arădene.

Potrivit ultimelor informații, în afara jucătorilor de câmp Florin Ilie și Marius Tomozei depistați pozitiv și a portarului Dragoș Balauru, al cărui test a ieșit neconcludent, alți 3 fotbaliști din lotul arădenilor ar fi ieșit pozitivi. În această situație, antrenorul Laszlo Balint va fi nevoit să renunțe la serviciile acestora pentru partida programată astăzi, de la ora 18:45.

„În momentul de față avem șapte jucători indisponibili, trei dintre ei au coronavirus. Nu vă pot spune numele acestora. Totuși, lotul nostru este numeros și sper să ne descurcam cu Hermannstadt”,a declarat Caludiu Drăgan, directorul de competiții al celor de la UTA Arad.

UTA Arad ocupă în acest moment locul 11 în ierarhia Ligii 1, cu 7 puncte acumulate în cele 6 jocuri disputate în actualul sezon.

Citește și Gică Popescu a mărturisit marele său regret din cariera de jucător: “Acolo trebuia să îmi închei cariera, nu să plec!”

cazuri coronavirusliga 1realitateauta arad
Romania v Croatia, 2019 UEFA European Under-21 Championship, Group C, Football, San Marino Stadium, Serravalle, San Marino – 17 Jun 2019

Varianta Gică Hagi, tot mai cerută pe banca naționalei: „În primul rând ar impune respect!”

cristiano ronaldo

EURO 2020 | Cristiano Ronaldo, după încă un meci care va rămâne în istorie: „Sunt foarte recunoscător”