Parma îi caută înlocuitor lui Roberto D’Aversa. Un campion mondial i-ar putea pregăti pe Man și Mihăilă

Articol de Valentin Walter - Publicat luni, 17 mai 2021, ora 18:33,
ManMihaila

Parma, echipa românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă se pregătește de Serie B. În penultima etapă din Serie A, Parma a fost învinsă de formația românului Vlad Chiricheș, Sassuolo, scor 1-3.

Antrenorul „cruciaților”, Roberto D’Aversa are șanse mici să continue pe banca formației de pe „Ennio Tardini”, după ce echipa sa a retrogradat.

Sursa Foto: Profimedia Images

După retrogradarea în Serie B, Parma începe să planifice sezonul viitor în Serie B. Începând cu alegerea antrenorului, care va fi inevitabil crucială. Pentru postul Roberto D’Aversa, clubul vizează un campion mondial: pe lângă Fabio Grosso, printre idei se numără și Fabio Cannavaro, potrivit celor de la tuttomercatoweb.com.

Sursa Foto: Profimedia Images

Campion mondial cu Italia în 2006 și câștigător al Balonului de Aur, Fabio Cannavaro și-a petrecut majoritatea carierei în Italia. Și-a început cariera la Napoli înainte de a petrece șapte ani la Parma, cu care a câștigat două titluri Cupa Italiei, Supercupa în 1999 și Cupa UEFA din 1999. După patru petrecuți la Internazionale și Juventus, s-a transferat (alături de managerul Fabio Capello) de la Juventus la Real Madrid în 2006, cu care a câștigat două titluri consecutive în La Liga în 2007 și 2008. După care s-a întors la Juventus pentru un sezon în 2009-10, s-a alăturat lui Al-Ahli în Dubai, unde s-a retras din fotbal în 2011 după un sezon tulburat de accidentări. Tehnicianul în vârstă de 47 de ani pregătește în prezent formația chineză Guangzhou Evergrande.

Sursa Foto: Profimedia Images

Citește și Parma, dispusă să-i vândă pe Dennis Man și Valentin Mihăilă: “Ofertele vor fi studiate cu mare atenție”

 

 

 

fotbal externserie BFabio Cannavarorealitateaparmavalentin mihailadennis man
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”