Patronul lui Sepsi, despre interesul lui FCSB pentru Ninaj: ,,Nu pleacă pentru orice sumă”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 31 mai 2021, ora 13:57,
Ninaj
Ninaj

FCSB a ratat câştigarea unui nou titlu în Liga 1, după ce CFR Cluj a triumfat pentru a patra oară la rând în campionatul intern.

După ce l-a pus pe bancă pe Dinu Todoran, Gigi Becali, patronul lui FCSB, se orientează și spre lotul de jucători, acolo unde speră că va face achiziții importante pentru ambiția sa de a deveni campion în sezonul ce urmează. Primul venit a fost Andrei Cordea de la Academica Clinceni. Patronul așteaptă un răspuns și din partea lui Alex Crețu, iar ultimul jucător căruia i-a transmis o ofertă este Branislav Ninaj, fundașul celor de la Sepsi.

În acest sens, după ce s-a speculat că l-ar dori, Gigi Becali le-a transmis acum celor de la Sepsi, conform gsp.ro, o propunere concretă de 200.000 de euro pentru jucătorul slovac.

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, susţine că echipa sa nu are ca obiectiv vânzarea de jucători, iar la Ninaj nu ar renunţa nici pentru 500.000 de euro.

,,Nu avem nicio ofertă concretă, dar nu avem obiectiv să vindem jucători acum, ci să luăm 4-5 jucători. Ne-a sunat agentul lui Ninaj, că a vorbit cu cei de la FCSB şi că ar fi interesaţi de Ninaj şi de Dumiter. Dar concret n-am primit nimic. Pentru o sumă mulţumitoare trebuie să acceptăm, pentru că orice sumă de bani e binevenită la clubul nostru.

Cu banii respectivi am putea să aducem 3-4 jucători. Dar nu pleacă pe orice sumă. Poate că sunt puţin optimist, dar n-am renunţa pentru 500.000 de euro. Doar dacă am primi un milion de euro… nu ştiu. Nu prea ne-am gândit la aceste transferuri. Orice jucător e de vânzare, dacă se dă preţul corect. Trebuie să ne gândim şi la viitor, fără bani nu poţi să aduci jucători de valoare.”, a declarat Laszlo Dioszegi.

Ninaj a venit la formația covăsneană la începutul anului de la Fortuna Sittard și a evoluat în 16 partide. Fundașul are și trei selecții în reprezentativa țării sale, Slovacia.

CITEȘTE ȘI Gigi Becali nu s-a uitat la bani! Suma fabuloasă pe care a investit-o până acum la FCSB în transferuri

Laszlo Dioszegiliga 1ninajtransferfcsbrealitateasepsi