Patronul FCSB-ului a luat decizia finală! Ce se întâmplă cu transferul lui Florin Tănase

Articol de Alexandru Dan - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 13:54,
Florin Tanase
Florin Tanase

Gigi Becali a vorbit despre plecarea căpitanului „roș-albaștrilor”, cel mai dorit jucător al FCSB-ului din această vară!

Florin Tănase a izbutit să termine campionatul pe prima poziție în ierarhia golgheterilor din România, iar reușitele sale s-au dovedit în mai multe rânduri providențiale pentru echipa lui Gigi Becali. Rămas să ducă greul după transferul lui Dennis Man și accidentările repetate ale lui Florinel Coman, mijlocașul în vârstă de 26 de ani a impresionat în acest sezon, iar evoluțiile sale l-au propulsat în topul preferințelor printre echipele din străinătate.

După ce a dezvăluit că Al Ain și Anderlecht și-au manifestat interesul pentru decarul FCSB-ului, patronul echipei a mărturisit acum că Tănase nu este de vânzare, indiferent de oferta primită. Becali îl consideră pe fotbalist drept stâlpul de rezistență din primul 11 al lui Dinu Todoran și este de părere că odată cu plecarea sa, bucureștenii ar slăbi enorm din punct de vedere valoric.

„Dacă pleacă Tănase vom fi vai de capul nostru. El ține toată echipa. Nu mai pleacă la ora asta. Oricât ar da cineva, el nu mai pleacă. Avem nevoie de un dirijor acolo și el ocupă această funcție”, a spus Gigi Becali, potrivit Pro X.

4.000.000 de euro este cota de transfer a căpitanului celor de la FCSB, fotbalist care se află din vara anului 2016 în curtea “roș-albaștrilor”, după transferul de la Viitorul Constanța. 35 de meciuri, 25 goluri și 7 pase de gol este bilanțul lui Florin Tănase în sezonul precedent.

Citește și GIGI BECALI, SFĂTUIT SĂ-L VÂNDĂ CÂT MAI REPEDE PE FLORIN TĂNASE: ,,POATE NU O SĂ FACĂ UN SEZON ATÂT DE BUN”

fcsbtransfer tanasedeclaratiigigi becalirealitatealiga 1florin tanase