Patronul lui CFR Cluj: Îmi cer scuze pentru incidentele de aseară

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat luni, 29 mai 2023, ora 15:06,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Ioan Varga, finanțatorul lui CFR Cluj, a declarat că episoade precum cel întâmplat la finalul jocului cu Farul Constanța nu se vor mai întâmpla.

Dan Petrescu a avut o ieșire în decor și i-a certat pe mai mulți oficiali și fotbaliști ai Farului, după ce a fost învins în ultima etapă și ar fi putut pierde și locul 3.

Din fericire, CSU Craiova a pierdut și ea cu Sepsi, iar Clujul merge la baraj cu FCU Craiova pentru locul în Conference League.

„Îmi cer scuze în nume personal şi al clubului CFR Cluj petru incidentele de aseară. Nu aceasta este imaginea CFR Cluj. Indiferent de presiune, trebuie întotdeauna să ne respectăm blazonul. Felicit echipa Farul Constanţa pentru titlul de campioană şi pentru modul în care a jucat aseară la Cluj.

Acesta este drumul. Aceasta este calea, calea fotbalului, calea corectitudinii sportive cu orice preţ. Dacă ne abatem de la ea, pierdem şi esenţa fotbalului, esenţa unui club precum CFR Cluj.

Ne pierdem identitatea, ceea ce este infinit mai grav decât un rezultat sau un campionat ratat.

Vă asigur că, atât timp cât voi fi eu patron, nu veţi mai vedea asemenea scene la CFR, indiferent de cât am fi de supăraţi, indiferent dacă am avut dreptate sau nu. Trebuie să producem fotbal, nu frustrări. Forţa CFR Cluj!” a spus finanţatorul ardelenilor, pentru Fanatik.

cfr clujnelu vargadan petrescufarul constanța