Patronul Parmei vrea o transformare totală a echipei sale! Ce urmează pentru Man și Mihăilă din sezonul viitor

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 14:53,
Kyle Krause, sursa foto- Parma/Facebook
Kyle Krause, sursa foto- Parma/Facebook

Parma a retrogradat în Serie B, astfel că începând din sezonul următor Dennis Man și Valentin Mihăilă se vor lupta pentru promovarea în prima ligă!

Formația de pe Ennio Tardini a terminat pe ultimul loc în Serie A, astfel că patronul clubului a pregătit mai multe schimbări la echipă începând din sezonul următor. Una dintre primele mișcări făcute de americanul Kyle Krause a fost demiterea lui Roberto D’Aversa și aducerea lui Enzo Maresca, fostul manager a celor de la Manchester City U23, dar și transferul legendarului Gianluigi Buffon, care a revenit la Parma după 20 de ani.

Întrebat despre viitorul echipei sale, Krause a dezvăluit ce planuri mărețe are cu propriul club. Afaceristul american vrea ca Parma să devină în următorii ani o echipă importantă a fotbalului italian și a mărturisit că își dorește să formeze un club foarte puternic. Ulterior, Kyle Krause a ținut să vorbească și despre importanța în vestiar al lui Buffon, dar să îi laude și pe jucătorii tineri din lot, dintre care fac parte și Dennis Man, respectiv Valentin Mihăilă.

Sursă foto: Profimedia Images/ Massimo Paolone/LaPresse

„(n.r. – Cum ai trăit retrogradarea?) A fost dificil. Dar am spus-o de la început: pentru familia mea şi pentru compania noastră, proiectul Parma este pe termen lung. Vor exista obstacole pe parcurs, dar în cele din urmă direcţia şi ambiţia cu siguranţă nu dispar.

Citește și CE SPUN OFICIALII PARMEI DESPRE INTERESUL PENTRU ALEX CICÂLDĂU: ,,E UN JUCĂTOR BUN”

Suntem optimişti şi plini de energie şi entuziasm. Construim o echipă puternică. La nivel corporativ am făcut câteva adăugiri strategice. Scopul este să creştem, să construim bazele unei companii care, atât din punct de vedere organizaţional, cât şi în domeniu, poate deveni un punct de referinţă pe termen lung şi poate ajunge să se stabilizeze în vârful fotbalului italian.

L-am cunoscut pe Buffon de pe vremea când a câştigat trofee pentru Parma. Posibilitatea de a-l aduce înapoi la locul unde şi-a început cariera este un lucru incredibil de interesant. Nu (n.r. – nu a fost greu de convins), atât noi, cât şi Gigi am vrut să se întâmple. El crede în proiectul nostru. Are o motivaţie mare şi asta îl face să devină un atlet de talie mondială. Pentru el a existat ocazia de a merge acasă.

Pentru mine, scopul e că va juca un rol-cheie. Urmărindu-l jucând de-a lungul anilor, i-am admirat personalitatea, energia, conducerea şi talentul: poate este cel mai mare portar din toate timpurile. Acum s-a întors acasă: este portarul Parmei. Valorile sale, talentul său şi entuziasmul său sunt tot ceea ce căutăm. El va da o conducere crucială unei echipe cu mult talent.

În Serie B este foarte dificil. Vreau o Parma care are experienţă şi talent. O echipă care dă tot ce are, care joacă fotbal şi o face bine, care ştie să mă entuziasmeze pe mine şi pe fanii noştri. Important este că au talent (n.r. – străinii), personalitate şi dorinţa de a apărea pe teren. Şi că sunt gata să poarte tricoul nostru, ştiind cât de important este acesta”, a spus patronul Parmei, potrivit Gazetta Dello Sport.

Citește și DENNIS MAN A INTRAT PE RADARUL CELOR DE LA AC MILAN! ITALIENII ANUNȚĂ DE CE DEPINDE TRANSFERUL

dennis manKyle Krauseserie Bdeclaratiirealitateaparmavalentin mihaila