Paul Anton, demoralizat: ”Eu nu mai aștept de mult timp ceva de la conducere”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 20 iulie 2021, ora 09:50,
Paul Anton
Paul Anton

Dinamo a reușit să câștige împotriva celor de la FC Voluntari, scor 3-2, pe teren propriu, în prima rundă din noul sezon al Ligii 1.

Toate cele trei goluri ale ”alb-roșilor” au fost marcate de Deian Sorescu, în minutele 44, 59 și 72, iar pentru ilfoveni au punctat Lorand Fulop, în minutul 14, și Vadim Rață, în minutul 66. Deian Sorescu a fost declarat și ”omul meciului”.

Unul dintre puținii jucători cu experiență din tabăra ”câinilor” care a pus umărul la prima victorie stagională a fost Paul Anton. Mijlocașul de 30 de ani a fost recuperat în ultimul moment și a fost titular.

Dinamo, sursa foto: Dinamo/Facebook

La finalul meciului, acesta s-a arătat mulțumit de rezultat, dar a declarat că își dorește să părăsească gruparea din Ștefan cel Mare.

”Ne bucurăm că am făcut o surpriză, dar avem multe lipsuri și mult de muncă. Sunt mulți tineri, e șansa lor, acum sunt forțați de această situație. A contat acum că au fost spectatorii, stadionul a fost aproape plin, a fost entuziasm, a fost și noroc, e greu fără entuziasm și fără noroc.

Eu am depus memoriu, am un proces. Nu știu nimic de oferte pe adresa mea. Dar eu nu mai aștept demult ceva de la conducere”, a declarat Paul Anton, după meciul din Ștefan cel Mare.

Paul Anton

Paul Anton a ajuns la Dinamo în luna octombrie a anului trecut, de la KS Samara. Acesta a mai jucat pentru ”câini” în alte două rânduri, iar de-a lungul carierei, a mai evoluat pentru Gloria Bistrița, Delta Tulcea, FCM Târgu Mureș, Pandurii, Getafe și Anzhi, dar are 12 selecții în echipa națională.

CITEȘTE ȘI –>> SORESCU RĂSPUNDE CU UN HATTRICK AROGANȚELOR: „ACUM AM OCAZIA SĂ VORBESC EU”. CE SPUNE DE RESTANȚELE SALARIALE

liga 1paul antonrealitateadinamoliber de contract