Peluza Nord a „roș-albaștrilor” a făcut anunțul momentului: „Vocea noastră va fi auzită meci de meci!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 17:02,
Peluza Nord
Peluza Nord

Conflictul neîncetat dintre FCSB și CSA Steaua este departe de a se încheia, iar suporterii au avut cel mai mult de suferit din această dispută!

Au trecut deja foarte mulți ani de când toată suflarea “roș-albastră” s-a împărțit în două tabere, iar fanii fie au optat pentru susținerea echipei lui Gigi Becali sau fie au ales să meargă cu formația care a promovat recent în Liga a 2-a. Acum, ultrașii din Peluza Nord au decis să facă un anunț important și au dezvăluit că începând de mâine seară o vor susține neîncetat pe FCSB.

„Anii au trecut, neînțelegerile au continuat, părerile nu s-au schimbat iar pe zi ce trece pentru fiecare din noi a devenit clar ce ne dorim și unde ne situăm!

Ne vrem înapoi echipa pe care o susținem neîncetat încă din copilărie, vrem un fotbal curat cu peluza plină, vrem pasiune pentru culorile îndrăgite, vrem că fotbalul să fie despre jucători și suporteri nu despre patroni sau judecători. Ne-am săturat de cei care decid cum și pe cine am încurajat ani la rând, de procese, de comunicate, de promisiuni, de certuri în mediul online și de dușmanii din spatele tastaturii!

Începând de joi, nu vom mai trăi emoțiile meciurilor în față calculatorului sau al televizorului iar vocea noastră va fi auzită meci de meci din Peluza Nord. Va așteptăm alături de noi, la un drum greu, îmbrăcați în negru, cu eșarfe, cu steaguri și cu pasiunea care va caracterizează!”, a fost mesajul postat de ultrașii Peluzei Nord, pe pagina de Facebook.

Citește și GIGI BECALI, ÎNAINTEA DEBUTULUI ÎN CONFERENCE LEAGUE: „NU MAI AM EMOȚII LA BANI ȘI FOTBAL!”

Peluza Nordfcsbanuntrealitateasuporteri