Peluza Nord, din nou alături de FCSB! Anunțul făcut de Gheorghe Mustață

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 09 mai 2020, ora 17:45,

Gheorghe Mustață anunță că Peluza Nord se reunește și va fi alături de FCSB la meciuri din Liga 1.

La începutul acestui sezon din Liga 1, FCSB era susținută doar de ‘Peluza Roș-Albastră’, care s-a transformat între timp în brigada Tornado 47. 

Mustață, liderul galeriei FCSB, vrea să aducă în tribune întreaga Peluză Nord, care este formată din cinci brigăzi: Skins Berceni, Insurgenții, Nucleo, Titan Boys și Tornado 47, și să ridice din nou steagul celebrei facțiuni.

”În scurt timp reunesc Peluza Nord. Discut în această perioada cu prietenii de la Nucleo și apoi mai rămâne să readuc Titan Boys. Atunci, când suntem toți, punem iar steagul în peluză.

Vom face un banner pentru prietenul nostru, regretatul Rică, va fi cu noi la fiecare meci. Insurgenții vin și ei cu steag. Zilele acestea va fi redeschis magazinul online, unde membrii Asociației vor avea reducere 20 la sută la produse. Vom avea și site și televiziunea online a Asociației. Am semnat un pact de neagresiune cu prietenii din Peluza Sud. Nu ne vom atacă în vreun fel. Nu uităm că împreună am făcut istorie. Atmosfera cum nu s-a mai văzut în altă parte.” a declarat Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.

Citește și Lovitură grea pentru Talpan! ”Steaua din Liga a 4-a nu are palmaresul”. Informații de ultimă oră

fcsbfanigheorghe mustațădeclaratiiPeluza Nord