Peluza Sud 97, atac dur la adresa arbitrilor: ”La Craiova ați iscat deja un război civil”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 23 martie 2021, ora 15:07,
peluza sud 97 craiova

Universitatea Craiova joacă astăzi un meci decisiv pentru calificarea în play-off-ul de promovare cu Farul Constanța, iar Peluza Sud 97 are un mesaj clar.

Înaintea meciului de acasă, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, ultrașii Universității, cunoscuți pentru pasiunea și devotamentul față de formația lui Adrian Mititelu, au postat pe contul oficial de Facebook al Peluzei Sud 1997 un avertisment destinat arbitrilor.

fcu-craiova-liga-2

Aceștia îi acuză pe ”cavalerii fluierului” pentru greșelile mari de arbitraj făcute împotriva Științei pe parcursul sezonului, dar mai ales la ultimele meciuri, cele cu Mioveni și U Cluj. Peluza Sud 97 vrea ca formația lor să beneficieze de arbitraje corecte.

„Domnilor arbitri,

Știm că vă puteți concentra mult mai bine de când meciurile se desfășoară fără spectatori. Și mai știm și că în ligile secunde matrapazlâcurile și parandărăturile sunt la ele acasă, meciurile noastre cu Mioveniul și cu cei de la „U”Cluj fiind exemple clare de japcă la drumul mare.

Dar voi știți, domnilor arbitri, că la Craiova ați iscat deja un război civil, tot într-o zi de martie? Colegii voștri au părăsit atunci stadionul ascunși în dubele jandarmeriei, mii de suporteri luptându-se cu forțele de ordine până spre dimineață.

DAȚI DOVADĂ DE ARBITRAJE CORECTE,

DE VREȚI CA ISTORIA SĂ NU SE REPETE!”a scris Peluza Sud 1997 pe Facebook.

Înainte de penultimul meci din sezonul regulat, cu Farul, gruparea pregătită de Eugen Trică se află pe locul 3, cu 31 puncte strânse în 17 runde, iar dobrogenii, pe locul 4, cu 31 puncte, după 18 meciuri jucate.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Eugen Trică și Mircea Bornescu au prefațat meciul cu Farul: “Fotbaliștii trebuie să aibă atitudine”

universitatea craiova 1948adrian mititeluatacrealitateaarbitriliga 2peluza sud 97eugen tricafarul
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină