Petre, atuul FCSB-ului în fața lui Slovan Liberec! O legendă stelistă mizează pe atacant

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat joi, 24 septembrie 2020, ora 17:06,
adrian petre fcsb

O legendă stelistă mizează pe Adrian Petre în această seară!

Helmut Duckadam, fostul preşedinte de imagine de la FCSB, ştie cine ar putea fi asul din mâneca roş-albaştrilor în duelul din această seară, din Europa League, contra cehilor de la Slovan Liberec.

”Eroul de la Sevilla” îşi pune speranţele în jucătorul pe care Gigi Becali nu-l mai are la inimă de multă vreme: Adi Petre ar putea fi omul care să o califice pe FCSB în play off-ul UEFA Europa League, consideră Helmut Duckadam.

„Cel mai important lucru este să nu se pună presiune pe aceşti copii. Dacă asta va fi formula, să nu pui presiune pe ei! Asta e situația, poţi să pierzi, dar să şi câştigi. Dar să nu pui presiune pe ei pentru că, dacă mai pui şi presiune, atunci va fi foarte greu.

Iar jucătorii trebuie să alerge ca niciodata. Si aici încep cu Adi Petre. Trebuie să facă un efort dublu şi în atac, şi la mijloc, şi în aparare. Eu vreau să vad ceea ce n-am văzut până acum la el şi e spre binele lui, pentru că, chiar dacă va pleca de la FCSB, după un joc bun şi poate după un rezultat bun, şansele lui de a pleca sunt mult mai mari„, a declarat Duckadam la Digi Sport.

Helmuth-Duckadam

Citeşte şi Mutarea spectaculoasă încercată la disperare de Gigi Becali! Latifundiarul a apelat la Gică Hagi

adversari fcsb europa leaguefcsbduckadampetreEuropa League
Puskas arena Portugalia

EURO 2020 | Aproape 70.000 de spectatori vor putea asista la meciul Ungaria – Portugalia

Arnautovic

Federaţia din Macedonia de Nord reacţionează după gestul lui Arnautovic: ,,Am trimis solicitare la UEFA”