Petrescu acuză arbitrajul: „La golul lor au fost două faulturi clare!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 07 august 2019, ora 22:57,
Petrescu Celtic

CFR a condus-o cu 1-0 pe Celtic, însă a fost egalată până la pauză după reușita lui Forrest, iar Dan Petrescu acuză arbitrajul după întâlnirea din Gruia.

Tehnicianul campioanei României susține că înaintea golului înscris de Forrest au fost două faulturi.

”Golul primit a fost precedat de două faulturi clare. La televizor nu s-a văzut. Noi ne-am oprit de două ori, dar ei ne-au surprins”, a spus Petrescu, la final.

”I-am studiat foarte bine, au marcat 19 goluri și au primit două. Nu mai știu de când nu au pierdut un meci oficial. Avem toți regrete, dar sunt fericit și mândru de echipa mea. Dar rezultatul e nemeritat. La un meci cu Celtic, ai nevoie de noroc. La fazele fixe, mingea nu voia să intre. Burcă a ratat incredibil. Omrani, la fel. Țucudean a intrat foarte bine”, a punctat Petrescu.

Tehnicianul și-a avertizat înaintea returului din Scoția: ”Ei vor ataca din minutul 1. La ce viteză au avut azi, te speriai când îi vedeai. Nu știu dacă vom mai putea repeta această performanță. La ce fază avem, trebuie să marcăm. Dacă avem ocazii, trebuie să o băgăm. Ei să dea în bară sau pe lângă. Ei sunt favoriți și ar fi fost și dacă îi băteam cu 1-0”.

CFR CelticPetrescu reactiePetrescuPetrescu Celticdan petrescu
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”