Petrolul a renunțat la 2 jucători veniți în vara lui 2022! Atacantul nu marcase niciun gol în 17 meciuri

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023, ora 21:56,
Mirko Ivanovski
Mirko Ivanovski

Echipa Petrolul a anunțat că a ajuns la un acord pentru rezilierea contractelor Harrison Manzala și Mirko Ivanovski.

Harrison Manzala a adunat 57 de minute în 3 meciuri jucate la Petrolul în acest sezon

Ambii au ajuns la gruparea prahoveană în vară, dar nu au ieșit foarte mult în evidență. „Clubul nostru a ajuns la un acord privind încetarea colaborării cu Harrison Manzala și Mirko Ivanovski, jucători ce au evoluat, în prima parte a sezonului, pentru FC Petrolul Ploiești.

Manzala a bifat cinci prezențe (trei în Superliga, două în Cupa României) în tricoul ‘galben-albaștrilor’, în vreme ce Ivanovski a adunat 14 apariții pentru ‘lupi’ pe parcursul acestei stagiuni”, a anunțat clubul pe pagina de facebook.

Ivanovski, atacant cu dublă cetățenie, nord-macedoneană și bulgară, a jucat 17 meciuri pentru Petrolul, dintre care 14 în campionat, dar nu a marcat niciodată. S-a „remarcat” în Etapa 8-a, când a primit două cartonașe galbene în 13 minute.

La rândul lui, Manzala a prins doar cinci meciuri, dintre care trei în Superligă, dar nu a adunat decât 57 de minute. Este jucătorul cu cel mai lungă denumire care a evoluat în acest sezon în prima divizie din România, Harrison Nsimbukizaza Sema Manzala Tusungama.

Mirko IvanovskiHarrison Manzala