SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Petrolul, noul lider din Liga a 2-a! ,,Lupii galbeni”, victorie fără emoţii cu Ripensia

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 17 septembrie 2021, ora 17:48,
Petrolul Ploieşti
Petrolul Ploieşti

Petrolul Ploieşti a obţinut o nouă victorie în Liga a 2-a, după ce a învins-o pe Ripensia Timişoara, pe teren propriu, fără prea mari emoţii, în etapa a 7-a, scor 2-0 și ajunge la cinci victorii consecutive în cel de-al doilea eșalon al țării.

Golurile partidei care s-a disputat pe arena ,,Ilie Oană” au fost marcate de către Armando Vajushi, în minutul 11, cu un şut superb de la 18 metri, respectiv Mario Bratu, în minutul 42, după ce a executat o lovitură liberă în mod impecabil, la vinclul colţului lung.

În urma acestui rezultat, Petrolul a urcat pe locul 1 în Liga a 2-a, unde a acumulat 18 puncte acum. De partea cealaltă, cei de la Ripensia Timişoara au rămas pe locul 9 în Liga a 2-a, cu 9 puncte acumulate din 7 etape disputate.

 

Cum au arătat echipele de start în meciul de azi

Petrolul: R. Avram – Sg. Pîrvulescu, Huja, Manolache, Țicu (cpt.) – Cebotaru, Seto (M. Chindriș 65′) – M. Bratu, Tucaliuc, Vajushi (Saim Tudor 65′) – S. Diarra
Rezerve: Al. Radu – Alb. Olaru, Mih. Constantinescu, Boțogan, Sil. Pană, Jarovic, Măzărache
Antrenor: Nicolae Constantin

Ripensia: I. Rus – Sturzu, Țieranu, Lalic (Gladun 46′), Fridrich – Coulibaly (cpt.), Vidrăsan (Ernest 46′) – Val. Macrițchii (Stoi 46′), Piftor, Mitrov – Golda
Rezerve: Mosoarcă – M. Ion, Rz. Morariu, Andr. Macrițchii, Taras, Rob. Stoica
Antrenor: Cosmin Petruescu

Ce a declarat Nicolae Constantin înaintea jocului cu Ripensia

,,Din punct de vedere al antrenorului nu am ce să le reproşez, cum se pregătesc şi până acum pot să spun că şi la jocuri s-au ridicat destul de bine din punct de vedere al concentrării. Ne dorim să câştigăm toate meciurile, nu doar cele de acasă, cu siguranţă că dacă nu vom greşi decisiv vom câştiga cele trei puncte.”, a declarat Nicolae Constantin înaintea jocului cu Ripensia.

Petrolul are şi golgeterul la zi al campionatului în Liga 2. Sory Diarra a marcat deja de şase ori în primele şapte etape ale sezonului.

Foto: fcpetrolul.ro

Citeşte şi VIDEO | NICOLAE CONSTANTIN A DEZVĂLUIT SECRETUL SUCCESULUI ”LUPILOR GALBENI”: ”ASTA NE-A LIPSIT ÎN ULTIMII ANI”

petrolulvajushiripensiarealitatealiga 2nae constantinMario Bratu