Petrolul Ploiești a rămas fără antrenor! Nicolae Constantin și-a reziliat contractul

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 07 februarie 2023, ora 15:04,
Nicolae Constantin
Nicolae Constantin

Clubul Petrolul Ploieşti a anunţat rezilierea de comun acord a contractului cu antrenorul Nicolae Constantin, aflat în funcţie din mai 2021.

Nicolae Constantin a plecat de la Petrolul după 0-5 cu FC Botoșani

Despărţirea vine după înfrângerea cu 0-5 suferită, luni seara, de Petrolul Ploieşti, în partida din deplasare cu FC Botoşani din Etapa a 24-a a Superligii.

Imediat după meciul pierdut de la Botoşani, Nicolae Constantin ţi-a anunţat intenţia de a demisiona din funcţia de antrenor principal al echipei noastre.

Decizie pe care şi-a menţinut-o, iar, astăzi, tehnicianul a ajuns la un acord cu clubul nostru, privind încetarea colaborării pe cale amiabilă.

În funcţie din vara anului 2021, Nicolae Constantin a fost cel sub mandatul căruia, la finele stagiunii precedente, FC Petrolul a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc, după o pauză de şapte ani.

Acum, Constantin lasă echipa pe locul opt în Superliga, după 23 de etape, cu un total de 30 de puncte, un bilanţ mai mult decât onorabil pentru o nou promovată. Mulţumim, Nicolae Constantin, şi mult succes pe mai departe”, a anunțat clubul pe site-ul oficial.

Petrolul informează că viitoarea componenţă a staff-ului tehnic va fi definitivată în perioada imediat următoare.

În vârstă de 49 de ani, Nicolae Constantin semnase la 26 mai 2021 un contract pe 2 ani cu Petrolul. El preluase conducerea formaţiei prahovene de la tehnicianul interimar Octavian Grigore, numit în funcţie după demisia lui Viorel Moldovan de la sfârşitul lunii martie 2021.

nicolae constantin