Pierderi pentru Brazilia după eșecul cu Camerun! Doi jucători vor rata restul CM din Qatar

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 03 decembrie 2022, ora 15:17,
Alex Telles
Alex Telles

Brazilia va trebuit să se descurce fără atacantul Gabriel Jesus și fundașul stânga Alex Telles, care vor rata restul meciurilor de la CM din Qatar.

Gabriel Jesus și Alex Telles vor rata toate meciurile Brazilie de la CM din Qatar

Ambii s-au accidentat în ultimul meci din Grupa G, împotriva Camerunului, pierdut cu 0-1. Atacantul are nevoie de trei săptămâni de recuperare, iar fundașul stânga ar putea fi operat.

Selecționerul Tite nu îi poate înlocui, termenul limită expirând cu 24 de ore înainte de primul meci al Braziliei la turneul final.

Interesant este că ambii jucători au leziuni la genunchiul drept. „Jucătorii Alex Telles și Gabriel Jesus au fost supuși unor teste medicale în această dimineață sâmbătă, în urma căroira s-a constatat că nu pot fi recuperați pentru a mai juca la CM 2022.

Coordonatorul naționalei Braziliei, Juninho Paulista, este în contact cu directorii sportivi de la Arsenal și Sevilla pentru a clarifica dacă Alex Telles și Gabriel Jesus rămân la echipa de la Doha pentru continuitatea tratamentului sau dacă revin la cluburile lor”, este comunicatul federației braziliene, citat de O Globo.

Ca urmare, numărul accidentărilor în lotul Brazileii după meciurile din grupă a ajuns la 5. Tite mizează, însă, pe revenirile lui Danilo și Alex Sandro, rămas singurul fundaș stânga disponibil.

Situația lui Neymar încă nu este cunoscută. Jucătorul va face, azi, primele teste pe teren, cu mingea, pentru a vedea dacă este apt pentru meciul din optimi îmnpotriva Coreei de Sud, luni, de la ora 21:00.

De-a lungul competiției, și alți jucători (Antony, Lucas Paquetá, Raphinha) au avut diferite probleme medicale, mai ales simptome virale, iar Neymar a avut febră lunea trecută.

campionatul mondial 2022braziliaAlex Tellesgabriel jesus