Planul lui Cortacero de a reveni la Dinamo: ”Atunci vor apărea și ei”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 09 mai 2021, ora 09:23,
Pablo Cortacero
Pablo Cortacero

Dinamo a obținut o nouă victorie în play-out-ul Ligii 1, după 2-0 împotriva celor de la Hermannstadt.

Trupa lui Dușan Uhrin Jr. a ajuns la al patrulea succes în această fază a competiției și s-a salvat matematic de la retrogradarea directă. Dar problemele continuă pentru ”câini”.

Clubul din Ștefan cel Mare se teme de posibila revenire a lui Pablo Cortacero la echipă, una care, după spusele lui Ionel Dănciulescu, este foarte bine pregătită și aranjată de către spanioli. Fostul oficial de la Dinamo crede că omul de afaceri iberic așteaptă ca echipa să evite retrogradarea pentru a veni să pună mâna pe banii din drepturile TV.

„Cred că vin pe măgăruș spaniolii, încă îi așteptăm. Ei așteaptă ca echipa să se salveze de la retrogradare, să vină drepturile TV și probabil atunci vor apărea și ei. Mai există un recurs la un proces, din ce am înțeles”, a declarat Ionel Dănciulescu, potrivit Digi Sport.

Pablo Cortacero nu a renunțat la gândul revenirii în fruntea conducerii celor de la Dinamo și a anunțat, prin intermediarii săi, că va fi prezent la noua înfățișare a Tribunalului București, pe data de 11 mai, ora 11:00. Dar, așa cum a făcut-o de atâtea ori, spaniolul nu a onorat cu prezența în fața instanțelor judecătorești și este de așteptat să procedeze la fel și acum.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Dinamo își continuă seria de victorii din Liga 1! “Câinii”, al patrulea succes consecutiv în play-out

cortacerorevenirerealitateadănciulescudrepturi tvdinamo