Planurile oficialilor lui Dinamo pentru Deian Sorescu! Poate ajunge într-un campionat din TOP 5

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 10:35,
DEIAN SORESCU
DEIAN SORESCU

Deian Sorescu este omul momentului în Ștefan cel Mare. Hattrick-ul marcat în poarta celor de la FC Voluntari l-au propulsat în atenția unor discuții legate de un transfer al acestuia.

După ce oficialii lui Dinamo l-au convins să nu își depună memoriu, acesta a decis să rămână la echipă, în ciuda problemelor financiare ale clubului. Totuși, după interesul manifestat de polonezii de la Legia Varșovia și alte câteva echipe din Ungaria, conducerea ”câinilor” nu a dorit să-și cedeze jucătorul, pe care speră să obțină un milion de euro.

Însă, conform gsp.ro, dacă fotbalistul de 23 de ani va continua să rămână concentrat și să facă prestații excelente, atunci va avea acceptul oficialilor de a pleca. Și nu oriunde, ci la o echipă din campionatul Italiei. Datorită conexiunilor lui Dario Bonetti în fotbalul din peninsulă, acesta poate facilita transferul lui Deian Sorescu în Serie A.

Antrenorul de 59 de ani i-a garantat faptul că îi poate facilita transferul în Italia, dar numai dacă fotbalistul va continua să rămână focusat 100% în timpul antrenamentelor și la jocurile oficiale.

Dario Bonetti, sursa foto: Dinamo/Facebook

Dario Bonetti și-a făcut un renume în fotbalul din Italia. Acesta a evoluat ca fundaș central pentru echipe precum Brescia, AS Roma, Sampdoria, AC Milan, Hellas Verona sau Juventus.

CITEȘTE ȘI –>> SORESCU, ÎN VIZORUL UNEI „ECHIPE DE TOP” DIN STRĂINĂTATE! SUMA CERUTĂ DE DINAMO ÎN SCHIMBUL SĂU

dinamodeian sorescurealitateaitaliadario bonetti