Planurile selecționerului, date peste cap: „Trebuia să meargă să îl vadă la lucru”

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 26 februarie 2020, ora 09:41,
radoi

Mirel Rădoi trebuia să ajungă în Italia în aceste zile ca să îl urmărească pe Chiricheș la pregătirile celor de la Sassuolo, însă din cauza amenințării coronavirusului deplasarea a fost anulată. 

Informația a fost oferită de secundul Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

„Chiricheș intrase în pregătire cu echipa în urmă cu o săptămână. Urma ca Mirel să se ducă în Italia să îl vadă, însă a apărut problema cu coronavirusul”, a dezvăluit fostul antrenor al celor de la FCSB.

Chiricheș încă se recuperează după o mai veche accidentare. A devenit indisponibil chiar după un meci al naționalei, cel din Feroe, jucat pe 12 octombrie anul trecut. Dacă în privința lui șansele de a fi pe teren la barajul cu Islanda sunt greu de estimat, pentru Săpunaru și Stancu există speranțe pentur o prezență la Reykjavik. Totul depinde de discuțiile pe care Rădoi le va purta cu cei doi pentru revenirea lor printre tricolori.

„Noi îi avem în vizor și pe cei care nu își doresc să vină la echipa națională, cum este cazul lui Săpunaru. În funcție de evoluțiile lor se va discuta cu ei. Și Stancu este în aceeași situație. Evoluțiile lui sunt foarte bune, chiar dacă a avut o perioadă în care a fost accidentat. A revenit și a reușit să marcheze etapa trecută” a mai spus Dică.

CITEȘTE ȘI –>> Ipoteza care provoacă teamă pentru organizatorii JO de la Tokyo: „Există această posibilitate”

săpunarucoronavirusrădoistancuChiriches
Eriksen la pamant

EURO 2020 | Răzvan Lucescu, despre drama lui Eriksen. „Am avut un astfel de caz!”

dragusin contract

Golden Boy Drăgușin! Fundașul, nominalizat pe lista celor mai buni tineri jucători din Europa în 2021