EXCLUSIV | „Vor fi detașate și vor juca fotbal”. Verdictul dat în privința echipelor care vor ajunge în play-off-ul Ligii 1

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 21 martie 2021, ora 00:42,
sepsi botosani

Două etape mai sunt de jucat din sezonul regulat, înaintea celor 10 runde din play-off care vor decide campioana acestei stagiuni. 

În sezoanele precedente, unele dintre echipele ajunse în mini campionatul pentru titlu au făcut figurație. În alte rânduri, au încurcat socotelile trioului fruntaș al ultimilor ani, CFR Cluj- FCSB-U Craiova.

„Celelate 3 echipe din play-off pot prin prestațiile din partidele cu formațiile de pe podium să influențeze lupta pentru titlu. Sepsi, de exemplu, dacă ar câștiga cu două dintre echipe și cu una ar pierde, lucrurile se pot echilibra și reașeza. 

Să presupunem ca nu vor pierde toate meciurile cu primele 3 clasate, dar se poate întâmpla și să câștige partide. Nu au ce pierde, nu au sabia retrogradării deasupra capului, vor fi detașate și vor juca fotbal și nu se știe ce rezultate vor obține”, a declarat Iuliu Mureșan, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

În acest moment, în bătălia pentru ultimele două locuri de play-off sunt implicate 6 echipe.

„Ca și joc nu mi-a plăcut niciuna dintre ele, cele trei din față au avut un fotbal mai bun în rest așa și așa. Nu sunt nici condiții din păcate la noi, uitați-vă cum arată stadioanele noastre, în afara Arenei Naționale și a stadionului Craiovei. Aceeași situație și în privința terenurilor de joc”, a mai spus fostul președinte al CFR-ului. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | “FCSB are prima șansă la titlu”. Declarația plină de sinceritate a unui susținător al CFR-ului în bătălia pentru supremație

 

surprizeliga 1iuliu mureșanrealitateaplay off
Spain v Sweden Euro 2020 match, group E, matchday 1. Football, La Cartuja Stadium, Sevilla, Spain – 14 Jun 2021

EURO 2020 | Surpriză la turneul final! Spania obține doar un punct din duelul cu Suedia

Eriksen inter

Anunţ din Italia pentru Eriksen: ,,O să-i fie dificil să revină pe stadioanele din Serie A”