Presa din străinătate anunță plecarea lui Moruțan de la FCSB: „Se vor întâlni cu Gigi Becali pentru a face transferul!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 30 martie 2021, ora 12:47,
FCSB-  profimedia-0600250903
FCSB- profimedia-0600250903

Mijlocașul „roș-albaștrilor”, Olimpiu Moruțan (21 de ani), se pare că este dorit cu insistență de un club important din Europa!

În urma evoluțiilor foarte bune din acest sezon în tricoul FCSB-ului, Olimpiu Moruțan a stârnit interesul mai multor echipe importante din Europa, Inter Milano și Galatasaray fiind doar două dintre numele vehiculate în ultima perioadă. Considerat unul dintre principalele produse de export ale bucureștenilor de către Gigi Becali, tânărul mijlocaș a avut parte de un sezon reușit până în acest moment și în prezent se află în lotul României U21 la EURO 2021.

Acum, jurnaliștii turci anunță că oficialii clubului Galatasaray Istanbul sunt hotărâți să pună mâna pe Moruțan și chiar au de gând să se întâlnească cu patronul FCSB-ului pentru a pune la cale ultimele detalii ale mutării.

morutan

Oficialii lui Galatasaray se vor întâlni cu șeful FCSB-ului pentru a face transferul, au notat cei de la Aslanarenasi.

Citește și Gigi Becali îi avertizează pe Adrian Mutu: “Fără Moruțan și Olaru nu vom avea nicio șansă cu Germania!”

Desemnat cel mai bun antrenor în Turcia anul trecut, Marius Șumudică a vorbit în urmă cu puțină vreme despre posibilitatea ca Moruțan să ajungă în Superligă. Antrenorul în vârstă de 50 de ani este de părere că în momentul de față niciun român nu poate evolua la una dintre primele echipe din țara semilunei.

“Ar fi un pas uriaș, dacă ar putea să ajungă la Galatasaray (Olimpiu Morutan). La ce echipa are Galatasaray, eu cred că niciun jucător din România nu poate juca la Galata. Îl cunosc pe Giovanni, îi știu puterea, știu ce poate face. Are o relație bună cu Fatih Terim, Hagi a fost acolo, toată lumea respectă ce a fost Hagi la Galatasaray, dar, sincer va spun, dacă s-ar face vreun transfer la Galatasaray, ar fi doar datorită unui impresar din România, precum Giovanni Becali. Eu cred că niciun jucător român nu poate juca la Galatasaray sau Fenerbahce. 

Păi Fenerbahce l-a luat pe Ozil, Sousa de la Milan, Luis Gustavo, Samata, pe care l-au adus din Anglia pe 15 milioane de euro, nici nu știu cum să-i rotească. Beșiktaș l-a adus pe Cenk Tosun, de la Everton, despre ce vorbim? Este ceva extraordinar! Joacă Valencia, Papis Cisse. Fenerbahce are trei atacanți – Samata, Cisse și Valencia – și joacă doar unul. E foarte greu, eu nu văd vreun român să vină la vreuna dintre primele trei echipe!”, a spus Șumudică, potrivit Look Sport.

Citește și Agentul lui Florin Tănase, în discuții cu noua echipă! Destinație surpriză pentru căpitanul FCSB-ului

liga 1realitateaturciafcsbMoruţandeclaratiigigi ebcaligalatasaray