Plecarea unui jucător din Ştefan cel Mare, lăudată: ,,E un adevărat marcator! Aici poate da peste 10 goluri”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 10:09,
Dinamo
Dinamo

Dinamo Bucureşti va începe un nou sezon în Liga 1, în această seară de la ora 20:30, însă Dario Bonetti nu va avea cel mai bun lot de jucători la dispoziţie.

Din cauza incertitudinii financiare, mai mulţi jucători au plecat din Ştefan cel Mare în această vară. Unul dintre cei care nu şi-au mai prelungit înţelegerea cu Dinamo este şi Andrei Blejdea, care între timp a ajuns la Universitatea Cluj.

Erik Lincar, antrenorul lui ,,U” Cluj are doar cuvinte de laudă la adresa lui Blejdea. Acesta îl consideră pe fotbalistul său un adevărat marcator şi spune că la Dinamo nu îl avantaja pe atacant sistemul folosit de Duşan Uhrin în sezonul trecut.

,,Blejdea este un jucător cu calitate, un adevărat marcator. La Dinamo Dusan Uhrin folosea un sistem care nu îl avantaja, poate de aceea nu a ieșit prea mult în relief.

Sunt convins că în tricoul Universității Andrei Blejdea poate marca peste zece goluri pe sezon.”, a declarat Erik Lincar, la finalul amicalului cu SCM Zalău, scor 3-0.

Citeşte şi EXCLUSIV | BONETTI NU E VĂZUT PREA BINE ÎN ŞTEFAN CEL MARE: ,,SPUNE FOARTE MULTE CĂ N-A ANTRENAT PE NICĂIERI PRIN ITALIA”

Andrei BlejdeadinamorealitateaErik Lincar