”Pleci de la Craiova?”. Cum a răspuns Andrei Ivan

Articol de Mihai Popescu - Publicat sâmbătă, 28 ianuarie 2023, ora 23:28,
Andrei Ivan
Andrei Ivan

Echipa CS Universitatea Craiova a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia FC Hermannstadt, într-un meci la care în tribună a fost prezent fostul mare fotbalist brazilian Rivaldo.

La finalul meciului, Andrei Ivan a oferit mai multe declarații. Fotbalistul susține că, pentru moment, nu știe de nicio ofertă pentru el.

”Sunt bucuros pentru echipă că am câştigat, am luat cele trei puncte, aveam nevoie. Nu am mai marcat de ceva timp. Au fost mai multe motive. A fost o primă repriză bună, dar nu ne-am creat prea mult ocazii. Suntem bucuroşi că am luat cele trei puncte, trebuie să urcăm mai sus, pe podium.

E normal să te gândeşti la Craiova, dar în ce situaţie suntem acum, am strâns 41 de puncte, e un drum lung, vom vedea ce ne rezervă viitorul.

E nevoie de Mister pe bancă. La Botoşani ne-a lipsit şi s-a văzut şi pe tabelă. Ştie să comunice cu noi, ştie să vorbească şi asta e cel mai important pentru noi. Mi-am propus să marchez cât mai mult pentru Universitatea Craiova.

(n.red. Există şanse să pleci?) Asta nu am de unde să ştiu, doar domnul preşedinte ştie. Nu am fost niciodată informat. Nici când am plecat la Krasnodar nu am ştiut nimic. (n.red. Dar aştepţi o ofertă?)Momentan, nu ştiu nimic, v-am spus”, a spus Andrei Ivan.

craiovaliga 1andrei ivan