Poenaru și Rusescu, ‘victimele’ lui Gigi Becali după partida cu FCSB: „N-o să te ajute Dumnezeu, mă!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 11 mai 2021, ora 14:00,
poenaru

Antrenorul Academicii Clinceni, Ilie Poenaru, dar și Raul Rusescu, autorul golului doi pentru ilfoveni, au fost țintele lui Gigi Becali după remiza din partida de aseară!

Ilfovenii au reușit să obțină o remiză pe terenul “roș-albaștrilor” și să îi oprească astfel pe aceștia din drumul spre locul întâi. Elevii lui Toni Petrea au sperat degeaba că se vor lupta din fotoliul de lider în ultimele trei dueluri din play-off, asta după ce formația lui Ilie Poenaru a produs surpriza și a obținut un punct din duelul de la Giurgiu.

Intrat astăzi printr-o intervenție telefonică, patronul FCSB-ului, Gigi Becali, i-a „taxat” pe antrenorul Clinceniului, dar și pe fostul atacant al „roș-albaștrilor”, Raul Rusescu. Afaceristul i-a reamintit lui Ilie Poenaru că i-a plătit salariul în perioada în care nepotul său, Vasile Geambazi, îi susținea financiar pe ilfoveni, dar a ținut să îl atace și pe Rusescu, fotbalistul care aducea bucureștenilor victoria cu Chelsea, din 2013.

rusescu si poenaru

Ce citești tu, dacă nu-ți dădeam eu cartea? Ăștia sunt ai mei, mănâncă pâinea mea. Poenaru a luat salariu de la mine. Nu voiam să se dea la o parte, dar nu cu dușmănie așa. Mie mi-a luat patru puncte și cu CFR s-au plimbat pe teren. Repet, să jucăm pe bune, dar luați măcar un punct CFR-ului.

N-o să te ajute Dumnezeu, mă. Dacă lupți împotriva echipei care te-a creat, nu o să ai noroc în viață. De ce n-ați fost disperați cu CFR? Rusescule, trebuia să zici: ‘Domne’, nu joc împotriva CFR-ului că e nașul meu acolo, Chipciu’. Nu să bați lovituri libere așa cum le-ai bătut„, a spus Gigi Becali, potrivit Pro X.

Citește și Ilie Poenaru, mesaj clar după ce a reușit să o încurce pe FCSB: “Nu suntem echipa nimănui!”

ilie poenarudeclaratiiraul rusesculiga 1realitateaacademica clincenigigi becali
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”