Poli Iași a remizat acasă cu FC Buzău în play-off-ul Ligii 2! CSA Steaua a pierdut poziția de lider

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 31 martie 2023, ora 19:25,
Poli Iași – FC Buzău 1-1
Poli Iași – FC Buzău 1-1

Echipa Poli Iași a terminat la egalitate pe teren propriu, 1-1, cu FC Buzău, dar a urcat pe primul loc în Liga 2.

Poli Iași este noul lider din Liga 2, după 1-1 pe teren propriu cu FC Buzău

Meciul a contat pentru Etapa a 2-a a play-off-ului. Este un rezultat care avatajează Oțelul Galați, care s-a impus ieri, acasă, cu 3-2, în fața celor de la CSA Steaua.

Poli Iași a deschis scorul în minutul 31, în urma unui corner. Portarul lui FC Buzău, Relu Stoian, a ieșit greșit pe centrare, iar mingea a ajuns la Cătălin Hlistei, care a trimis-o în poarta goală.

Imediat după pauză, în minutul 47, Angelov a egalat cu o „scăriță” de la aproximativ 20 de metri, după ce a scăpat singur spre poarta adversă.

Pentru FC Buzău este al treilea 1-1 consecutiv și al patrulea în cele cinci meciuri oficiale disputate în 2023. Echipa din Crâng a obținut 5 remize pe teren „străin” și în prima parte a sezonului regulat, 4 rezultate fiind (evident) 1-1.

În urma acestui rezultat, Poli Iași a adunat 44p și este noul lider, echipa moldavă fiind urmată de CSA Steaua (43p), Oțelul (39p) și FC Buzău (33p). Ultimul meci al etapei are loc pe 2 aprilie, de la ora 16:00, între Unirea Dej și Dinamo, ambele având câte 32p.

play offEtapa a 2-afc buzau