Poli Iaşi a renunţat la antrenorul Leo Grozavu, în urma unui acord încheiat după înfrîngerea de la Botoşani

Articol de Dan Istratie - Publicat sâmbătă, 30 martie 2024, ora 22:08,
Leo Grozavu
Leo Grozavu

Tehnicianul Leo Grozavu nu mai este antrenor la Politehnica Iaşi în urma unui acord încheiat cu clubul din Copou, după înfrângerea echipei ieşene cu 2-1 la Botoşani.

”În această seară, conducătorii clubului nostru şi antrenorul Leo Grozavu au hotărât, de comun acord, după o şedinţă, încheierea mandatului tehnicianului la cârma echipei noastre după 17 luni şi 16 zile de la începutul activităţii de antrenor principal în Copou, 14 octombrie 2022”, se arată pe site-ul clubului ieşean de fotbal.

Clubul ieşean îi mulţumeşte lui Grozavu pentru promovarea în prima ligă, dar şi pentru promovarea şi dezvoltarea tinerilor jucători încununată cu selecţii la loturile naţionale.

”Pentru acestea şi multe altele îţi suntem recunoscători, Leo Grozavu! Îţi dorim multe realizări pe toate planurile! ”, mai arată conducătorii clubului din Copou.

Formaţia FC Botoşani a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Superligii. Poli Iaşi a deschis scorul prin golul lui Roman, în minutul 26, apoi gazdele au revenit şi au obţinut victoria prin Dican ’68 şi Lopez ’75.

leo grozavu