Portarul Mejias speră în salvarea lui Dinamo! ,,Mai credem că se poate rezolva situaţia”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 09:32,
Dinamo Mejias1

Dinamo a reuşit aseară să câştige meciul de pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 3-0, într-un meci din etapa a 11-a a Ligii 1.

Golurile echipei antrenate de Cosmin Contra au fost marcate de Paul Anton în minutul 60 şi de spaniolul Borja Valle în minutele 67 şi 87. Aceste goluri au consemnat prima victorie pentru Dinamo după o serie de şase meciuri în care echipa reuşise să strângă doar un punct.

Deşi echipa se confruntă cu mari probleme financiare, nu toţi jucătorii echipei şi-au pierdut speranţa că lucrurile se mai pot rezolva. Portarul echipei, Tomas Mejias, a vorbit la finalul meciului cu FC Voluntari despre prestaţia echipei din teren, dar şi despre problemele cu banii de la club.

Spaniolul spune că nu a primit niciun ban de când a ajuns la Dinamo, dar nici nu se gândeşte să plece de la echipă. Mejias susţine că încă mai crede în rezovarea situaţiei de la Dinamo.

,,Am mai făcut meciuri bune până acum, dar n-am câştigat. Am muncit mult, sunt mulţi jucători noi. Comunicăm bine acum, suntem uniţi şi astfel am obţinut victoria astăzi.

Nu putem controla situaţia financiară, trebuie să ne concentrăm la munca noastră. Bineînţeles, situaţia ne afectează, ne afectează familiile. Nu am primit niciun ban până acum. Momentan, rămân aici, mă gândesc la următorul meci.

Încă mai credem că se poate rezolva situaţia, dar nu putem face nimic. Pentru familiile noastre e foarte greu„, a spus Mejias la finalul meciului cu Voluntari.

Pentru Dinamo a fost primul succes pe teren propriu după aproape 9 luni de secetă. În actualul sezon este abia a 2-a victorie a echipei, după ce Cosmin Contra a fost instalat antrenor în Ştefan cel Mare.

După victoria cu Voluntari, Dinamo a urcat pe poziţia a 14-a în Liga 1 şi se află la egalitate cu FC Argeş, ambele echipe având câte 9 puncte strânse după 11 meciuri disputate.

Citeşte şi Cosmin Contra, prima reacţie după a 2-a victorie la Dinamo: ,,Nu mai există propunerea de reziliere, mergem înainte”

voluntariprobleme financiareliga 1mejiasdinamorealitatea
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”