Postul lui Edi Iordănescu nu este în pericol: „Vreți să repet la fiecare interviu cu același lucru?”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat duminică, 25 septembrie 2022, ora 09:57,
Mihai Stoichiță este convins că România va învinge Bosnia-Herțegovina, dacă tricolorii vor avea aceeași atitudine din meciul cu Finlanda
Mihai Stoichiță este convins că România va învinge Bosnia-Herțegovina, dacă tricolorii vor avea aceeași atitudine din meciul cu Finlanda

Naționala de fotbal a României riscă să retrogradeze în al treilea eșalon din Liga Națiunilor, dar selecționerul Edi Iordănescu va rămâne în funcție.

Nu e o dublă decisivă deloc” pentru selecționerul Edi Iordănescu, a întărit Mihai Stoichiță

Prima reprezentativă a României întâlnește Bosnia-Herțegovina luni, de la ora 21:45, pe Stadionul Rapid-Giulești, în ultima etapă din Grupa B3 a Ligii Națiunuilor.

Pentru a nu retrograda, tricolorii sunt obligați să învingă și să spere că Finlanda nu câștigă cu Muntenegru.

Indiferent de rezultat, însă, postul selecționerului Edi Iordănescu nu este în pericol. „Eu cred că s-a văzut clar în meciul din Finlanda că am fost superiori. Dacă vom păstra aceeași atitudine, sigur vom câștiga. Nu mă gândesc neapărat la bosniaci, ci la ce facem noi în teren.

Nu comentez opiniile altora. Astea pentru mine nu contează. Opiniile îi aparțin fiecăruia, fiecare poate să gândească într-un fel. Nu mă interesează ce contestatari are Edi Iordănescu.

Mă puneți să repet. Nu e o dublă decisivă deloc. Ce vreți să vă spun? Am spus-o de nu știu câte ori până acum. Vreți să mă repet la fiecare interviu cu același lucru?”, a spus Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF.

liga natiunilormihai stoichitaEdward Iordănescu