SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Premierul Florin Cîţu intervine în conflictul dintre Ana Maria Popescu şi Eduard Novak: ,,Un comentariu nefericit al domnului ministru”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 27 iulie 2021, ora 22:31,
Florin Cîţu, premierul României/Sursa foto: Profimedia Images
Florin Cîţu, premierul României/Sursa foto: Profimedia Images

Ana Maria Popescu a revenit în ţară, după ce a reuşit să câştige până acum singura medalie a României la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

După ce a cucerit argintul la scrimă, Ana Maria Popescu l-a taxat pe ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak. Acesta a fost primul care a întâmpinat delegaţia României pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă”. După ce Ana Maria Popescu a cerut ,,un buget de bun simț pentru viitorul scrimei românești”, ministrul Eduard Novak a spus că,, Ana Maria nu putea să câștige aurul nici dacă bugetul era cu 5 milioane de lei mai mare”.

După acest conflict dintre între cei doi, premierul Florin Cîţu a reacţionat şi el. Acesta a catalogat gestul ministrului Sportului drept ,,un comentariu nefericit”.

,,A fost un comentariu nefericit al domnului ministru. Până la urmă trebuie să ne bucurăm de fiecare victorie. În același timp trebuie spus foarte clar că finanțarea pentru olimpiadă nu se face anul acesta, ci din timp.

Cred că este momentul să ne bucurăm și să ne gândim la următoarea olimpiadă, începând de acum. Să vedem ce putem face să luăm aurul, cât mai multe medalii de aur.”, a declarat premierul Cîţu, pentru Digi24.

Eduard Novak şi Ana Maria Popescu
Eduard Novak şi Ana Maria Popescu

Citeşte şi VIDEO | MOMENTUL ÎN CARE ANA MARIA POPESCU ÎL LASĂ CU MÂNA ÎNTINSĂ PE MINISTRUL SPORTULUI

realitateascrimaeduar novakministrul sportuluiflorin cituana maria popescu