Presa din Cehia motivează plecarea lui Uhrin: „Problemele vechi s-au repetat. Răbdarea i s-a terminat”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 19:51,
Dușan Uhrin Jr.
Dușan Uhrin Jr.

Dinamo este într-o situație critică în acest moment. Cu doar o săptămână inainte de startul Ligii 1, Dușan Uhrin Jr. și-a anunțat și el plecarea de la club.

Pe lângă diversele probleme financiare, echipa a rămas și fără omul care a salvat-o sezonul trecut de la retrogradare. Tehnicianul ceh și-a luat la revedere de la jucători la finalul antrenamentului de astăzi și a decis să părăsească gruparea din Ștefan cel Mare.

Decizia lui Dușan Uhrin Jr. de a pleca de la Dinamo a fost analizată și de presa din Cehia, țara natală a antrenorului de 53 de ani.

„Problemele vechi s-au repetat. Dusan Uhrin Jr. a demisionat de la Dinamo și acum doi ani. ‘Problemele existau de când am ajuns aici, dar acum e și mai grav. Am demisionat din cauza lucrurilor care se întâmplă aici, era prea mult’, spunea el la acel moment. Totuși, patronul Negoiță a vândut clubul anul trecut, iar acum Dinamo aparține companiei spaniole Benel.

Dinamo are probleme și acum, probabil chiar mai mari. Clubul nu are dreptul să facă transferuri, iar jucătorii actuali nu sunt plătiți de multe luni. Uhrin era dezamăgit de multă vreme, iar răbdarea i s-a terminat”, a scris publicația cehă iSport, despre decizia lui Dușan Uhrin Jr.

Iuliu Mureșan a declarat, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă, că cele mai mari șanse să devină noul antrenor al lui Dinamo le are italianul Dario Bonetti.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | IULIU MUREȘAN A CONFIRMAT DESPĂRȚIREA DE DUȘAN UHRIN JR.! CE ANTRENOR ESTE FAVORIT SĂ VINĂ LA DINAMO

dusan uhrinrealitateadinamodario bonettiliga 1