Prestația celor de la U Cluj, analizată de un fost stelist: ”Eu nu aş vrea să îl joc!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat vineri, 03 februarie 2023, ora 23:22,
Fotbaliștii de la “U” Cluj-Napoca vor juca de două ori, pe teren propriu, cu CFR Cluj: o dată diseară și a doua oară duminocă, în Etapa a 15-a a Superligii
Fotbaliștii de la “U” Cluj-Napoca vor juca de două ori, pe teren propriu, cu CFR Cluj: o dată diseară și a doua oară duminocă, în Etapa a 15-a a Superligii

Echipa FCU Craiova a învins vineri, pe teren propriu, scor 5-0, formaţia Universitatea Cluj, în etapa a 24-a din Superliga.

Cristi Costache şi Iulian Miu au comentat înfrângerea celor de la U Cluj.

”În primul rând, ar trebui să remarcăm această reţetă a succesului, lipsa spectatorilor. Dincolo de asta, să remarcăm această prestaţie… mi-e greu să o cataloghez.

Cu trei fundaşi centrali, cu doi închizători şi primele trei goluri să le iei din zone centrale, din nişte bulevarde lăsate absolut de neînţeles, inexplicabil.

”Prestaţia Clujului a fost sub orice critică”

Prestaţia Clujului a fost sub orice critică, mi-e greu să o cataloghez. Meci fără istoric, în care a existat o singură echipă, care nici nu a făcut vreun meci memorabil.

A ştiut să speculeze acele culoare lăsate, lărgite inexplicabil, într-o apărare care, cu trei fundaşi centrali, ar trebui să fie foarte greu de spart”, a declarat Cristi Costache, la Orange Sport.

”Putem să explicăm şoi să povestim despre sistemul cu 3 fundaşi, eu nu aş vrea să îl joc, dacă nu ai oamenii potriviţi, cei trei fundaşi, e foarte dificil de jucat şi laşi spaţii.

Poţi să ai anumite probleme. Când ţii că ai probleme şi nu ai încredere, joci mai simplu”, a adăugat Iulian Miu.

u clujfc u craiova